Haberler

TBMM Başkanvekili Bahçekapılı, Piknikte Annelerle Buluştu

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Beyoğlu Belediyesi tarafından “Anneler Günü” nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Beyoğlu Belediyesi tarafından "Anneler Günü" nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı. Bahçekapılı, "Güçlü toplum, yeni Türkiye için oylar AK Parti'ye" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nin "Anneler Günü" nedeniyle Sütlüce sahilinde düzenlediği pikniğe TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve 5 bine yakın anne katıldı.

Piknikte annelere seslenen Ayşe Nur Bahçekapılı, Beyoğlu'nun çok önemli olduğunu söyleyerek, "Çünkü sayın cumhurbaşkanımız, ilk genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu topraklarda doğdu. Bu topraklar her zaman ona sahip çıktı. 7 Haziran'da ilk genel başkanlığını yaptığı AK Parti'ye sizlerden oy istiyoruz" dedi.

İstikrarın çok önemli olduğunu söyleyen Bahçekapılı, "Ülkemizde istikrarın devam etmesi için, size daha iyi hizmet sunabilmek için 7 Haziran güçlü toplum için, yeni Türkiye için oylar AK Parti'ye Kadının toplumda yer alması için, çalışma hayatında, siyasi hayatta eğitim alanında kadınlık onuruna yakışır bir yaşam için çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu dönem ilk kez başörtülü kadınlarla meclise girdiklerini söyleyen Bahçekapılı, "Bu sene vicdanım rahat. Başörtülü arkadaşlarım alnındaki boncuk boncuk terlerle benim başım açık olduğu için, beni meclise sokmak için çalışırlarken, bu kendileri için rüyaydı. Ama şimdi gerçek. Onlarla meclise gireceğim" şeklinde konuştu.

Bahçekapılı, çözüm sürecine de değinerek, "Attığımız adımın ismi analar ağlamasındır. Anaların artık telefonun acı acı çalmasın. Şenliklerle oğlunu gönderdiği askerden davulla zurnayla karşılasın diye çalışıyoruz. Barış için uğraşıyoruz. Özgürlük için uğraşıyoruz. Sizden destek bekliyoruz. Oyunuza sahip olmanızı istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayşe Nur Bahçekapılı Beyoğlu Belediyesi Anneler Günü Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title