Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın'dan 19 Mayıs Mesajı

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, ' 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

TBMNM Başkanvekili Ahmet Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kararlılıkla, izzet, iffet, sadakat ve gururla yarınlarına bakan gençliğimiz bu kutsal vatan topraklarının en büyük teminatıdır" dedi.

97. yılında bir kez daha kurtuluş mücadelemizin ateşinin yakıldığı bu güzide günü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunun yaşandığını belirten Aydın, "Bizi biz yapan ve her şeyden önemlisi bu vatan topraklarında hepimizi tek bir vücut, tek bir dava ve tak bir vatan için bir araya getiren günlerden biri olan 19 Mayıs, geleceğimiz olan gençliğimize bırakacağımız en önemli miraslarımızdan biridir.

Milletimizin inanç, azim, kararlılık ve yüksek bir şuurla yakmış olduğu hürriyet ateşi, bugün birbirimize olan bağlılığımızı perçinleştiren değerlerin başında gelmektedir.

Tarih boyunca dün olduğu gibi bugün de millet olarak gençliğimize, geleceğimize olan itimadımız her zamankinden daha fazladır. Milli ve vatani değerlerine sahip çıkan ve bunu geleceğe taşımak için kararlılıkla, izzet, iffet, sadakat ve gururla yarınlarına bakan gençliğimiz bu kutsal vatan topraklarının en büyük teminatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu mukaddes vatanın kurtuluş ve diriliş mücadelesinin temellerinin atıldığı '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın 19 Mayıs Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title