Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "İçimizdeki bu fitnecileri, bu sefilleri, bu çürümüşleri atmadığımız müddetçe, bu ülkeyi, bu vatanı bunlardan temizlemediğimiz müddetçe bizlere rahat uyku yok." dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "İçimizdeki bu fitnecileri, bu sefilleri, bu çürümüşleri atmadığımız müddetçe, bu ülkeyi, bu vatanı bunlardan temizlemediğimiz müddetçe bizlere rahat uyku yok." dedi.

Adıyaman Valiliği önündeki meydanda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap eden Aydın, Türk milletinin dünyada millet olmanın ne demek olduğunu ve vatana nasıl sahip çıkıldığını gösterdiğini söyledi.

Milletin, imanlı yüreklerini FETÖ üyelerinin paslı yüreklerine karşı siper ettiğini belirten Aydın, "Millet olarak geleceğimize sahip çıkmak adına maddi ve manevi bir tek canımız var, onu da tanklara siper ettik. Bu ülkeye, bu millete hep birlikte sahip çıktık." ifadelerini kullandı.

Aydın, milletin birlik beraberliğini ve kardeşlik ruhunu muhafaza ettiği sürece ezanların susmayacağını, bayrağın inmeyeceğini ve vatanın bölünmeyeceğini vurguladı.

Milletin 21 gündür meydanlarda olduğunu hatırlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Bu meydanlarda bulunmamızın bir sebebi var. Bizler iman ettik. Ülkemize, milletimize ve bayrağımıza sahip çıktık. Bunun için içimizdeki fitneyi bir tarafa atarak, FETÖ'cülere, sefillere, gafillere ve o çürümüşlere karşı tek vücut olup hep birlikte buralarda buluşuyorsak bunun bir sebebi var. Elhamdülillah iman ettik. İçimizdeki bu fitnecileri, bu sefilleri, bu çürümüşleri atmadığımız müddetçe, bu ülkeyi, bu vatanı bunlardan temizlemediğimiz müddetçe bizlere rahat uyku yok."

"Muhabbet fedaisi değil ihanet çetesiymiş"

Kahta ilçesinde nöbet tutan vatandaşlara da seslenen Aydın, darbe girişiminin ardından 21 gün geçmesine rağmen halkın asla meydanları bırakmadığını, usanmadığını ve eğilmediğini belirtti.

Memleketin geleceğine sahip çıkan bu memleketin asil evlatlarını tebrik eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bu ülkeyi Suriye yapmak isteyenlere, bu ülkeyi işgal etmek isteyenlere, topu ile tüfeği ile millete namluyu dayayanlara karşı göğsümüzü siper ederek, 'Arkadaş, yurduma alçakları uğratma' dedik. Sahipsiz bir memleketin batması hak olduğu gibi sahip çıkılan vatan asla batmayacak. Sizlerin, bizlerin alın teri ile toplanan her kuruş, meğer kurşun olup bu millete dönüyormuş, muhabbet fedaisi olduğunu söyleyen o zavallılar meğer ihanet çetesiymiş."

Aydın, milletin büyük bir iş başardığını, bir gecede vatan nasıl korunur ve kurtulur, bunu en iyi şekilde gösterdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Aydın Türk Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title