Haberler

TBMM Başkanı Yılmaz, Yıldız Dağı'na Tırmandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ta 2 bin 552 rakımlı Yıldız Dağı'na çıkarak fotoğraf çektirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ta 2 bin 552 rakımlı Yıldız Dağı'na çıkarak fotoğraf çektirdi.

Dün geceyi kentte geçiren TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, öğle saatlerinde merkeze bağlı Yıldız Beldesi'ni ziyaret etti. Belde girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Meclis Başkanı Yılmaz'a Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı ve bazı protokol üyeleri eşlik etti. Meclis Başkanı Yılmaz ve beraberindekilere burada çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yılmaz, daha sonra Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'ne giderek burada yapılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan bilgi aldı. Yılmaz, daha sonra telesiyej ile Yıldız Dağı'nda bin 500 metreye çıkarak beraberindekilerle birlikte bir süre burada oturdu. Ardından Yılmaz ve bazı protokol üyeleri Yıldız Dağı zirvesine tırmandı. Yaklaşık 1 saat süren tırmanış sonrası zirveye ulaşan Yılmaz, burada protokol üyeleri ve korumaları ile fotoğraf çektirdi. Meclis Başkanı Yılmaz daha sonra Yıldızeli ilçesine bağlı Sarıyar Köyü'ne giderek burada Yahya-Dilara Akgül çiftinin düğün törenine katıldı. Damat Akgül'e altın takarak tebrik eden Yılmaz ardından karayolu ile Ankara'ya gitti. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Yıldız Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title