Haberler

TBMM Başkanı Kahraman'ın Ziyaretleri - Rize

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın gelişi ve karşılanışı Vatandaşlar ile tokalaşması Yolda karşılaştığı kız çocuğu ile ilgilenmesi TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın açıklamaları Ziyaret sırasındaki açıklamaları TBMM Başkanı Kahraman: "Ülkesini sevmek, evini sevmekle, ailesini, mahallesini, ilçesini, ilini sevmekle başlar" TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Ülkesini sevmek, evini sevmekle, ailesini, mahallesini, ilçesini, ilini sevmekle başlar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın gelişi ve karşılanışı

Vatandaşlar ile tokalaşması

Yolda karşılaştığı kız çocuğu ile ilgilenmesi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın açıklamaları

Ziyaret sırasındaki açıklamaları TBMM Başkanı Kahraman:

"Ülkesini sevmek, evini sevmekle, ailesini, mahallesini, ilçesini, ilini sevmekle başlar"

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Ülkesini sevmek, evini sevmekle, ailesini, mahallesini, ilçesini, ilini sevmekle başlar." dedi.

Kahraman, İkizdere ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgedeki turizm gelişmelerine ilişkin, "Gelişmelerden fevkalade memnunum. Türkiye için bir övünç kaynağı oldu. Yeşilin bu kadar çok olduğu başka bir ülke yok." ifadelerini kullandı.

Daha sonra İkizdere ilçesine bağlı Tulumpınar Köyü'ne giden Kahraman, burada da akrabaları ile bir araya geldi. Akrabaları ile bir süre sohbet eden İsmail Kahraman, daha sonra İkizdere ilçesine geçerek, Kaymakam Halil İbrahim Kazar'ı ziyaret etti.

Kazar 'dan ilçenin sorunları ve yapılan çalışmalara ilişkin bilgi alan Kahraman, ilçede olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

İsmail Kahraman, İkizdere ilçesinin Osmanlıca'daki adının Kura-i Seba olduğunu anımsatarak, "Kura topluluk demek, Seba köy demek. Kura-i Seba, 7 pare köyden oluşuyor. Trabzon salnamelerinde şöyle yazar, Trabzon sancağı Rize nahiyesi Kura-i Seba beldesi." diye konuştu.

İkizdere'nin her zaman toprak yetersizliği nedeniyle dışarıya göç verdiğini de vurgulayan Kahraman, gurbete gidip çalışan ve zengin olan birçok iş adamı bulunduğunu kaydetti.

Kahraman, zengin iş adamlarının doğduğu toprakları unutmadığını ifade ederek, "Kök unutulmamalı. Kök olmazsa olmaz. Kökü olmayan ağaç yaşamaz. Kök lazım. Dolayısıyla buradan çıkanlar burayı hiç unutmazlar." dedi.

İlçeden hiç kimsenin nüfus kaydını aldırmadığını anımsatan İsmail Kahraman, şunları söyledi:

"Nüfus kaydı burada, askere gidecek buradan, yazı gelecek, dosya verilecek ama yine de nüfus kaydı burada. Bu kültür manasında milliyetçiliktir ve olması gerekir ama bunu aşıp da kafatasçılığına işi döktüğünüzde olmaz. Brakisefal mısın? Dolikosefal misin? Kafa yapın ne ? O değil. Ülkesini sevmek, evini sevmekle, ailesini, mahallesini, ilçesini, ilini sevmekle başlar."

Kahraman, daha sonra aynı binadaki İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nu da ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.

TBMM Başkanı Kahraman, bu arada kendisini izleyen gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını ise yanıtlamayacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Kahraman İkizdere Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title