Haberler

TBMM Başkanı Kahraman Açıkladı: Pakistan'da Aldım Bu Bakteriyi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) 'Sivil Toplum Kuruluşları ve Akademisyenler Buluşuyor' toplantısına katıldı. Bir süredir tedavi gören Kahraman, hastalığına Pakistan'da kaptığı bakterinin neden olduğunu açıkladı.

RTEÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Rize Artvin Havalimanı'nın temel atma törenine katılmak üzere dün Rize'ye geldiğini hatırlatan ve projenin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Pakistan programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pakistan'ın Türkiye'nin dostu olduğunu ifade eden Kahraman, "Devletlerin menfaatleri, milletlerin dostluğu var. Pakistan'da bu kaide işlemiyor. Hem devletin hem de milletin büyük dostluğu var. Biz gidince, mecliste 13 partileri var ve hepsi hayran kalarak masaya vurmaya başladı. Bizde de masaya vurmak var ama protesto için. Pakistan'da müthiş bir gürültüyle masaya vuruyorlar. Pakistan bizi, biz de Pakistan'ı seviyoruz. Milli mücadele sırasında kadınlarının altınlarını gönderdiler, müthiş bir kampanya yaptılar. Pakistan çok yakın davrandı. 15 Temmuz'da meclisi açık tutmam, bombalar düşerken mecliste kalmam nedeniyle onlarda bir başka değerlendirme olmuş. Müthiş ilgi gösteriyorlar. Pakistan'da 13 parti bir araya geldi, meclis kararı çıkararak bana takdirname gönderdiler. Pakistan Meclis Başkanı 15 Temmuz gecesi saat 3'te Londra'dan beni 3 defa aradı. Dost bir ülke, dost bir lider" dedi.

Hastalığı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kahraman, "Pakistan'da mangodan ya da portakal suyundan yapılmış sarı bir sıvı içtim. Orada aldım bu bakteriyi. Bakteri geldi, takat kesildi. Bakteriyi arıyorlar nerede diye. İki ayağa aorttan giren damar var, sağ ayağımda aort damarının içine girerek orada saklanmış. Kalınlık yükselmiş. Orada daha programlarımız vardı. Dediler ki, 'Olmaz, bakterinin yerini belirledik hemen ameliyat olmanız lazım.' Ben dişçiye gitmekten çekinen bir insanım. Ancak aortun patlama ihtimali var ve aort yırtılması çok daha ağır olur. Ameliyata girdim. Bayıltıyorlar sizi, gözünüzü açtınız mı yataktasınız. Ne olduğunun farkında değilsiniz" dedi ve sıhhatini tekrar kazandığını belirterek tedavi süresince kendisini arayan ve dua edenlere teşekkür etti.

Açıklamanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İsmail Kahraman Pakistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title