Haberler

TBMM Başkanı Çiçek'ten Acılı Babaya Taziye Ziyareti

Güncelleme:

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, silahlı saldırıda oğlunu kaybeden AK Parti Batman eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, silahlı saldırıda oğlunu kaybeden AK Parti Batman eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'na taziye ziyaretinde bulunmak için Batman'a gitti.

Cemil Çiçek Batman Havalimanı'nda Vali Azmi Çelik ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Beraberindekilerle Kayabağ köyüne geçen Çiçek, 3 gün önceki silahlı saldırıda 27 yaşındaki oğlu Abit Nasıroğlu'nu kaybeden eski milletvekili Nezir Nasıroğlu ve aile bireylerine başsağlığı diledi.

Çiçek yaptığı konuşmada, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, şunları söyledi:

"ÖLÜM ALLAH'ın EMERİ"


"Ölüm Allah'ın emridir. Bunu sabır ve tevekkül ile karşılamak lazım. Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Dünyadaki mevkimiz ve makamımız ne olursa olsun hepimizin gideceği yer orasıdır. Cenab-ı Hak yarattığı insanları bazen nimetiyle bazen de külfetiyle imtihan eder. Allah sabır edenlerle beraberdir. Bugün bu aile ve bizler için sabır günüdür."

"ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN"

Evlat acısının zorluğuna dikkat çeken Çiçek, şunları kaydetti:
"Bunun için de dualarımızda birbirimizi temenni ederek 'Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın' diyoruz. Bu acıyı yaşarsak da ne kadar sabır edersek, ne kadar dayanırsak Cenab-ı Hak burada bize lütfü bir başka şekilde tecelli eder. Burada üzülürüz, bir başka yerde de kazanırız. Bu bizim inancımızdır. Bu tür acılara karşı en büyük sigortamız da budur."


TBMM Başkanı Çiçek taziyenin ardından uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Nezir Nasıroğlu Cemil Çiçek Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title