Haberler

Tbf, Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi Maçını İncelemeye Aldı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) play off çeyrek finalinde dün oynanan Vestel Aydem Pamukkale Üniversitesi maçını kapsamlı incelemeye aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) play-off çeyrek finalinde dün oynanan Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi maçını kapsamlı incelemeye aldı.

Vestel takımında 3 önemli oyuncunun maç öncesi kadro dışı bırakılması nedeniyle gündeme gelen olayla ilgili TBF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Manisa'da oynanan Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi karşılaşmasının hemen öncesinde, maçın sonucunu belirleyebilecek seviye ve sayıdaki bazı oyuncuların kadro dışında bırakılması; karşılaşma ile ilgili yazılı ve sosyal medyada çıkan haberler, kulüp yöneticileri, teknik ekipleri ve oyuncuları tarafından yazılı veya sözlü olarak paylaşılan beyanatlar ile birlikte değerlendirildiğinde, son gelişmelerin geniş kapsamda incelenmesine karar verilmiştir.

Sporun ruhuna ve basketbolun davranış kurallarına aykırı gelişmelere izin verilmemesi ile kamuoyunu meşgul edecek soruların cevaplanması amacı ile gelişmelerle ilgili dosya, her türlü haber, belge ve beyanatlarla birlikte konunun soruşturulması için TBF Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Pamukkale Üniversitesi Türkiye Vestel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title