Haberler

TBB Başkanı Feyzioğlu: Bizim Allah'tan Başka Kimseden Korkumuz Yok

Güncelleme:

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Erdoğan'ın adli yıl törenine katılmayacağı açıklamasının, "Yargıtay üzerinde baskı kurma çabası" olduğunu belirtti.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Twitter hesabından yazığı mesajda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazanan Başbakan Erdoğan'ın adli yıl törenine katılmayacağı açıklamasının, "Yargıtay üzerinde baskı kurma ve savunmanın örgütlü gücünü susturma çabası" olduğunu belirtti.

"ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUMUZ YOKTUR"

Feyzioğlu, "Cumhurbaşkanlığı makamından yürütülecek bir korku ve baskı rejiminin ilk adımları ise bu herkes bilsin ki bizim Allah'tan başka kimseden korkumuz yoktur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Metin Feyzioğlu Yargıtay Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (162)

ankaralı:

cumhurbaşkanını halk secti redogan yapacanı yapar feyzioglu kimki

27
45
yanıtYanıtla
çorumlusami_19100@hotmail.com:

ankaralı kardeş metin fevzi oğlu kim biliyomusun muhalefet lideri yokcanım deme gerçekten iktidara karşı yargı muhalefetinin lideri

yanıt0
yanıt0
COBANOGULLARİ:

sayın fevzi oğlu sen utanmıyorsun çıktığın her yerde siyaset yapılmaz orda cumhur başkanı ve başbakan genel kurumay başkanı var utan ama seningibi chp zihniyetli aha örneği birbinizi yiyin gidin ve siz atatürkcü değilsiniz....................HADİ GİT İŞİNİ YAP BİRDAHA BAŞKALARININ İŞİNE KARIŞMA BEYEFENDİ

18
31
yanıtYanıtla
DERSAADET''Eomeralperozsoy@yahoo.com:

Ey DERSAADET rumuzlu zavallı! O seçilmiş de öbürü atanmış mı! İkiyüzlü dar görüşlü insanlarsınız! İşinize geldi mi seçilmiş deyip laf ettirmeyeceksiniz, işinize gelmedi mi de ben seçmedim benim cumhurbaşkanım değil diyeceksiniz! Vicdansız herifler! Öbürü o avukatların da seçilmiş başkanlarının da SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANI!

yanıt0
yanıt0
DERSAADET''Eomeralperozsoy@yahoo.com:

DERSAADET denen karaktersizle SANE denen karaktersiz aynı kişiymiş demek ki :) O yüzden kendimi yormayacağım, SANE rumuzuna yazdığım cevabın aynısı buradaki yorumların için de geçerli. Burnundaki halkayla çektikerli yere doğru güdülmeye devam et şimdi!

yanıt0
yanıt0
MARANGOZ:

BU ADAMIN ALLAH,TAN GERÇEKTEN KORKUSU OLSA BUKADAR BOŞ BOŞ KONUŞUP VEYA ( KONUŞTURULUP!!!!!!!!!!!!! ??? ) BU ÜLKENİN ORTAMINI BUKADAR GERMEZ SÖZ KONUSU PARA , ŞÖHRET, NAM OLUNCA BÖYLE ADAMLAR DİN İMAN TANIMAZ ZATEN KENDİLERİNİ CENNETLİK ZANNEDİYORLAR !!!!!!!!??????????

20
28
yanıtYanıtla
SANE''yeomeralperozsoy@yahoo.com:

SANE rumuzlu zavallı! O seçilmiş barolar başkanı da öbürü atanmış memur mu?! Ona buna laf yetiştirene kadar kendinizi yetiştirin biraz be! Ezik! Öbürü de daha yeni seçilmiş Cumhurbaşkanı! HALK tarafından seçilen ilk CUMHURBAŞKANI! İşinize geldi mi seçilmişleri kutsayacaksınız işinize gelmedi mi de ben seçmedim benim başbakanım değil benim cumhurbaşkanım değil diyeceksiniz ha!

yanıt0
yanıt0
cem tuna:

RTE''nin bu tür bir şart öne sürmesi ne komik.... Alenen Yargıtay üzerinde baskı kurma çabası... Bırakın gelmesin.. Zaten el birliği ile RTE ve hükümeti bu ülkenin kökleşmiş kurumlarının itibarını yerle yeksan etti... Şimdi de Nazlı Gelin gibi şart öne sürüyor ancak arka planında ''herşey benim istediğim gibi olur'' mesajı var..

31
12
yanıtYanıtla
tc79:

adam önce konuşmasını bilmen gerek sen kimsin cumhur başkanına böyle hitam ediyorsun şuan bu ülkenin reyisi erdoğan

19
23
yanıtYanıtla
kılçtar feyzi oğulları:

yetenek sizsinize katılırsan o kulaklarla bayağı bir işyaparsın zaten duyulmayanları bir sen birde kılıçtar oğlu duyuyor

16
26
yanıtYanıtla
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title