Haberler

Tb2l'nde Play-off'a Yükselen 8 Takım Bir Araya Geldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde play-off'a yükselen 8 takım, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Sinpaş Denizli Basket, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Best Balıkesir, Tüyap Büyükçekmece, Akhisar Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye, Mondi Melikşah Üniversitesi ve Adanaspor'un başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.

ERDENAY: "BİRÇOK AVRUPA 1. LİGİNDEN DAHA İYİ DURUMDA"

Toplantıda açıklamalarda bulunan TBF Başkanı Harun Erdenay, bütün kulüplere başarı dileyerek, "Ben de ikinci ligin bir parçası oldum. Buradaki mücadelenin ne kadar zorlu, ne kadar heyecanlı, ne kadar zevkli olduğunu hem oyuncu olarak hem çok kısa bir süre antrenör olarak hem de İTÜ'de idareci olarak yaşadım. Gerçekten sizin sayenizde Türkiye Basketbol 2. Ligi çok izlenir, inanılmaz bir mücadeleye sahip olan bir lig haline geldi. Play-off'larının da muazzam bir çekişme içinde geçeceğini düşünüyorum. Elimden geldiğince tüm maçları izlemeye çalışacağım. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin seviyesinin birçok Avrupa 1. liginden daha iyi olduğunu, 2. ligler arasında Avrupa'nın en iyi 2. ligi olduğunu söyleyebilirim. Bence seviyesi de 10-12 yıl öncesinin 1. lig seviyesine doğru gidiyor. Katılan tüm takımlara, antrenörlerine, oyuncularına başarılar diliyorum" dedi.

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, Adanaspor Başantrenörü Cengiz Karadağ, Sakarya Büyükşehir Başantrenörü Mustafa Derin, Mondi Melikşah Üniversitesi Başantrenörü Doğan Deniz, Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Yavuz, Yeşilgiresun Belediye Yardımcı Antrenörü Çağrı Demir, Tüyap Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ve turnuvaya katılan takımların oyuncularının yer aldığı toplantıda başantrenörler, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde sezon boyunca çok zor bir mücadele verdiklerini, ilk 8 arasına girmenin kolay olmadığını, play-off çeyrek finallerinde mücadele edecek tüm takımların favori olduğunu belirterek, karşılaşmaların sakatlıksız, kazasız geçmesi dileğinde bulundular. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title