Haberler

Tayyar'dan Nazlıaka Yorumu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP’de ciddi bir yol ayrımının olduğunu iddia ederek, Aylin Nazlıaka’nın ilk hedef olarak seçildiğini savundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'de ciddi bir yol ayrımının olduğunu iddia ederek, Aylin Nazlıaka'nın ilk hedef olarak seçildiğini savundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar konuk olduğu Beyaz TV kanalında CHP'de ciddi bir yol ayrımının olduğunu ifade etti. CHP'de bir vekilin odasındaki Atatürk resmini indirdiği iddiasını gündeme getiren Aylin Nazlıaka'nın ilk hedef seçildiğini anlatan Tayyar, "Türkiye ve dünyanın bu kadar hararetli gündemi varken CHP'nin poster krizine sürüklenmesi oldukça ilginç. CHP'de ciddi bir yol ayrımı var. Atatürk'e en büyük zararı kim veriyor diye sıralama yapılırsa, ilk sırada CHP yer alır. CHP'li Hakverdi devletin imkanlarıyla siyasi kampanya yürütüyor. Yiğitlik kendi imkanlarıyla bir eylem yapabilmektir" ifadelerini kullandı.

Tayyar, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise Aylin Nazlıaka'nın disiplin kuruluna sevk edilmesini, "Bu karar, Mustafa Kemal'den Abdullah Öcalan'a savrulmanın izdüşümüdür. Gezide olgunlaştı, şimdi CHP'de vücut buluyor" diye değerlendirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Aylin Nazlıaka Şamil Tayyar Gaziantep AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title