Haberler

Taylor Swift Yeni Aşka Yelken Açtı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, birkaç hafta önce Calvin Harris'ten ayrıldıktan sonra çok üzgün olduğu söyleniyordu ancak Swift, İngiliz oyuncu James Bond Tom Hiddleston ile dudak dudağa görüntülendi.

Birkaç hafta önce erkek arkadaşından ayrılan ünlü şakıcı Taylor Swift'in İngiliz oyuncu James Bond Tom Hiddleston ile yaşadığı aşkı ispatlayan fotoğraflar ortaya çıktı.

DEPRESYONUNU ÇABUK ATLATTI

15 aylık sevgilisi Calvin Harris'ten ayrılık haberlerinin gelmesi üzerine çiftin yakın arkadaşları Calvin'in Taylor'a karşı ilgisini kaybetmeye başlayıp Taylor'ın ayrılmamak için elinden geleni yaptığını söylemişti. Ancak sonunda ayrılık habeleri geldikten sonra Taylor Swift'in terk edildiği için çok üzgün olduğu ama çevresine iyi gözüktüğü de gelen haberler arasındaydı. Taylor'ın hemen yeni bir aşka yelken açması şaşkınlık yarattı.

Taylor Swift, DJ erkek arkadaşı Calvin Harris'ten ayrıldıktan birkaç hafta sonra The Night Manager dizisinin 35 yaşındaki oyuncusu ile aşk yaşamaya başladı.

OKYANUS KIYISINDA AŞK YAŞIYORLAR

Çift Met galasındaki danslarından sonra Atlantik Okyanusu'na bakan Rhode adasının plajında öpüşürken görüntülendi.

KİMSEYİ UMURSAMADILAR

Çifti gören kişiler insanlar, aynı plajda gidip gelen yaklaşık yirmi kişi olmasına rağmen Taylor ve erkek arkadaşının hiç kimseyi umursamadan sarmaş dolaş olup birbirlerine sarılıp öpüştüklerini söylediler.

"SÜREKLİ ÇİÇEK GÖNDERİYORDU"

Taylor'a yakın bir kaynak ise Tom'un Taylor'u gördükten beri kendisinden etkilendiği ve bu yüzden Taylor'a sürekli çiçek göndererek kendisini etkilemeye çalıştığını söyledi.

The Sun gazetesinin özel fotoğrafları çarşamba günü öğleden sonra Taylor'un sevgilisi ile en sevdiği plajda 26 derece sıcaklık altında günün tadını çıkardıklarını gösteriyor.

TAYLOR'UN MALİKANESİNE ÇOK YAKIN

Fotoğraflar Taylor'un 12 milyon dolar değerinde sekiz yatak odası olan ve 11.000 metrekare üzerine kurulmuş malikanesinin yakınında bulunan Misquamicut plajına yakın malikanesinde çekildi.

İşte çiftin o fotoğrafları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Taylor Swift James Bond Calvin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

GÖNÜL:

ÜFFF ADAM SÜPERMİŞ ÜLKEMİZDE NİYE BUNLARDAN YOK HEPSİ GÖBEKLİ KISA BOYLU KEL

5
8
yanıtYanıtla
Eleman:

ülkemizdeki kızların hepsi sülün gibi zaten. :))

yanıt2
yanıt0
Nedir:

Ayrılan eleman hatunu çözmüş ondan kopmuş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title