Haberler

Tayland'ta Güvenlik Görevlisi 1 Türk'ü Öldürdü

Tayland'ta 37 yaşındaki bir Türk'ü öldüren ve ifadesinde 'kendisini korumak isterken' cinayet işleriğini öne süren güvenlik görevlisinin ifadesinin gerçeği yansıtmadığı güvenlik kameraları ile ortaya çıktı.

Tayland'ta 37 yaşındaki bir Türk'ü öldüren ve ifadesinde 'kendisini korumak isterken' cinayet işleriğini öne süren güvenlik görevlisinin ifadesinin gerçeği yansıtmadığı güvenlik kameraları ile ortaya çıktı.

Tayland'da baş ve göğsünden vurulan Türk vatandaşının aslında oradaki başka bir barda yönetici olduğu ve bu cinayetin iki kişi tarafından işlendiği iddia edildi. Takma 'Polat Mehmet' olan adı 37 yaşındaki Türk vatandaşının asıl adını gizlediği de ortaya çıktı. Türkiye Bangkok Büyükelçiliği yetkilileri Türk vatandaşını öldüren güvenlik görevlisinin ilk ifadesinde nefs-i müdafaa ile cinayeti işlediğini öne sürerken, güvenlik kameralarındaki görüntüler olayın bu şekilde gerçekleşmediğini ortaya çıkardı. Türk yetkililer olayın yaşandığı barın müdürü ve güvenlik görevlisinin cinayet ardından kameralardan birinin açısını bozmaya çalıştıklarını ancak diğer kameraları dikkate almadıklarını, Tayland polisinin soruşturması sonucunda da suçlarını itiraf ettiklerini ve the Nation gazetesinin de olayı duyurduğunu belirtti.

Güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Kabin Srisa-ard ve bar müdürü 56 yaşındaki Kanapong Nakwatchara uzun saatler boyunca süren ifade işlemlerinin ardından tutuklandı. Büyükelçiliğin verdiği bilgiler polis ifadeleriyle de doğrulandı. Zanlılardan ilk önce Nakwatchara'nın kendi silahından çıkan mermi Mehmet'i göğsüne isabet ettikten sonra Srisa-ard'da kendi silahıyla yaralı Türk'ü başından vurdu. Ardından da kamera kaydı ve açısı ile oynayıp polisi yanıltmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Ancak, cinayet anında kayıtta olan diğer kameralar zanlıları ele verdi. - Bangkok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bangkok Tayland Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title