Haberler

Tayini Çıkan İl Jandarma Komutanı Özfidan'a Veda Yemeği

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Jandarma Komutanlığı'ndan Muğla İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Yavuz Özfidan onuruna yemek verdi.

Hakkari Polisevi'nde verilen veda yemeğine Vali Yakup Canbolat'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Öztürk, Mülkiye Başmüfettişi Mehmet Firik, Mülkiye Müfettişi Mehmet Nuri Başaran, vali yardımcıları Mehmet Emin Taşçı, Hasan Ongu ve Bekir Abacı ile İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na tayini çıkan Albay Yavuz Özfidan ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kurmay Albay Demiray Demirci katıldı.

Vali Canbolat, yaptığı hizmetler anısına İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan'a başarı belgesi vererek Hakkari yöresine ait el dokuması kilim ve plaket hediye etti.

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Şahin ise, ilden ayrılacak olan Albay Özfidan'a plaket, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da tablo, plaket ve polis şapkası hediye etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Şahin Hakkari Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title