Haberler

Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği

Akseki ilçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

Akseki ilçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

Batman hakimliğine atanan Mehmet Özkan, Kazan hakimliğine atanan Fatma Çakmak Kurnaz ve Boyabat hakimliğine atanan Mehmet Ali Çıkmaz için, mesai arkadaşları tarafından Ömer Duruk tesislerinde verilen yemekte konuşan Akseki Cumhuriyet Başsavcısı Kenan Şahin, beraber çalıştıkları sürede uyum içerisinde görev yaptıklarını belirterek, mesai arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Şahin, tayinleri çıkan hakimlerin gittikleri yerlerde başarılı olacaklarına inandığını vurgulayarak, "Her atama dönemi yaprak dökümü gibidir. Bu elbette üzücüdür. Fakat bu bir nöbet değişimi. Atamaları yapılan tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İlçede her kesimle çok uyumlu bir görev süresi geçirdiğini ifade eden Özkan, Kurnaz ve Çıkmaz  ise veda yemeğinden dolayı tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaymakam Murat Beşikci, "Akseki adliyesinde görev yapan birbirinden değerli hakim ve savcı arkadaşlarımın görevleri süresince güzel bir mesai birlikteliğimiz olmuştur. Tayinleri gereği bu görevlerini artık başka yerlerde devam ettireceklerdir. Aramızdan ayrılmaları bizlerde biraz burukluk yaratsa da her zaman görüşüp, hal hatır sorabileceğimiz, dostluk kurduğumuz inancındayım. Arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum " diye konuştu.

Daha sonra Beşikci ve Şahin tarafından, hakimlere teşekkür plaketi verildi.

Veda yemeğine İbradı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikci, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, avukatlar, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve adliye personeli katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özkan Kenan Şahin Batman Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title