Haberler

Tayfun Talipoğlu-Denizbank Tarım Sohbetleri" Başladı

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel tasarlanan Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu DenizBank Tarım Sohbetleri" adıyla gerçekleştirilecek etkinlik başladı.

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel tasarlanan Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu-DenizBank Tarım Sohbetleri" adıyla gerçekleştirilecek etkinlik başladı.

DenizBank açıklamasına göre; Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında gerçekleştirilecek olan tarım sohbetleri ve etkinliklere özel hazırlanan karavan, DenizBank Genel Müdürlüğü binasından uğurlandı. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu'nun katıldığı uğurlama törenine Genel Müdürlük çalışanları da eşlik etti.

"Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri" başlığıyla Türkiye'nin 50'den fazla noktasına düzenlenecek etkinliklerin ilki ise Edirne'de yapılacak. Petrol Ofisi tarafından desteklenen organizasyon süresince Talipoğlu köy, üye işyeri, birlik ve kooperatif  ziyaretleriyle çiftçi sohbetleri yapacak. DenizBank ve Talipoğlu, 50'den fazla yerde ortalama 5 köyü ziyaret edecek ve bir noktadan diğerine geçerken rota üzerindeki uygun ilçe ve köylere de uğrayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, bankanın başarısında rolü olan "niş sektörlere odaklanma" stratejisinin en önemli alanının Tarım Bankacılığı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Tarişbank'ın bünyemize katıldığı ilk günden bu yana 10 yılın üzerinde zaman geçti ve bu süreden beri tarıma büyük önem atfediyoruz. Tarım sektörünün finansmanında özel bankalar arasında lider konumumuzu sürdürüyor olmak bize gurur veriyor. Üretici Kart'taki hedefimiz 500 bin karta ulaşmak. Bu liderliğin bize yüklediği en önemli sorumluluk, her zaman ve her yerde, üreticimizin yanında, yakınında olabilmek ve hizmetlerimizi onların ayaklarına kadar götürebilmek. Bugün, Tarım Bankacılığı hizmeti veren 250'nin üzerinde şubemizle Türkiye'nin dört bir yanına DenizBank'ın farkını taşıyoruz. Ancak bununla da yetinmiyor, yepyeni projelerle üreticilerimizle olan ilişki ve iletişimimizi her daim sürdürülebilir kılmaya gayret ediyoruz."

"Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri" projesinin de bu gayretlerin yeni bir ürünü olarak ortaya çıktığını dile getiren Ateş, Banka olarak tarım yolculuklarını aslında 10 yıldan uzun süredir yaptıklarını ifade etti.

Ateş, bu yolculuğa Edirne ile başladıklarını aktararak, "Bu etkinliklerle yaklaşık 15 bin kilometre yol kat edip, 50'den fazla noktaya uğrayarak 1 milyon çiftçiye ulaşacağız. Tayfun Talipoğlu bir köyde ziyarette bulunuyorken, aynı anda Türkiye'nin yüzlerce köyünde neredeyse bin tarımcımız gerçekleştirdiği ziyaretlerle sahada çiftçimizin yanında olacak. Tüm Türkiye'yi kapsayan yolculuğumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" değerlendirmelerini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Tayfun Talipoğlu Hakan Ateş Denizbank Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title