Haberler

Tayfun Öğretmen Mezarı Başında Anıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tayfun öğretmenin mezarı başında arkadaşlarının konuşmalarından görüntüler Mezarı başına çiçek bırakılırken detaylar Ablası Nebahat Kalaycı ile röportaj - Bartın'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada hayatını kaybeden Tayfun Erol, ölümünün birinci yılında, ailesi ve arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı Bartın'da trafikte yol verme nedeniyle çıkan kavgada yaşamını yitiren Tayfun Erol (54), arkadaşları ve ailesi tarafından ölümün birinci yılında mezarı başında anıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tayfun öğretmenin mezarı başında arkadaşlarının konuşmalarından görüntüler

Mezarı başına çiçek bırakılırken detaylar

Ablası Nebahat Kalaycı ile röportaj

- Bartın'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada hayatını kaybeden Tayfun Erol, ölümünün birinci yılında, ailesi ve arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı

Bartın'da trafikte yol verme nedeniyle çıkan kavgada yaşamını yitiren Tayfun Erol (54), arkadaşları ve ailesi tarafından ölümün birinci yılında mezarı başında anıldı.

23 Mayıs 2015 tarihinde darp edilmesi sonucu hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Erol'un ailesi ve arkadaşları, Beşköprü köyündeki mezarını ziyaret ederek burada duygu dolu anlar yaşadı.

Erol'un, mezarı başına gelen ablası ve arkadaşları, dua ederek mezarına çiçek bıraktı.

Erol'un ablası Nebahat Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölümünün üstünden bir yıl geçmesine rağmen kardeşini kaybetmenin acısını hala ilk günkü gibi yaşadıklarını söyledi.

Kalaycı, "Onu unutmamız mümkün değil. Aramızdan çok erken gitti. Çok iyi bir insandı, karıncayı bile incitmeyen bir yapısı vardı. Hiçbir suçu günahı yoktu. Onu çok özlüyoruz. Kardeşimin zanlısına verilen cezayı çok az buluyorum." dedi.

Geçen yıl 23 Mayıs tarihinde trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada İbrahim Kaymakçı, sınıf öğretmeni arkadaşı Tayfun Erol ve Süleyman Karadayı'yı darp etmiş, Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, hayatını kaybetmişti. Erol'u döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan İbrahim Kaymakçı (36), 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kaymakçı Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title