Haberler

    Hannover Teknik Direktörü Korkut, Engin Baytar'ı Transfer Edecek

    Güncelleme:

    Cim Bom'da sezon başında kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Engin Baytar, yeni takımını bulmak üzere. Devre arasında Galatasaray'la iplerini koparmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcunun yönetimle anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Kulüpten geçmişe dönük 1 milyon 100 bin dolar alacağı olan Engin'in, alacaklarını bırakıp bonservisini ücretsiz olarak alacağı bildirildi.

    HANNOVER DEVREDE

    Fanatik'in haberine göre Engin'in önümüzdeki hafta içerisinde yönetimle son kez masaya oturup sözleşmesini feshedeceği bildirildi. Galatasaray'daki gelişmeleri Hannover 96'nın hocası Tayfun Korkut'un yakından takip ettiği ileri sürülüyor. Genç teknik adamın Engin'e, "Bonservisini aldıktan sonra gel konuşalım" dediği de iddia ediliyor.

    ANTALYA'DA GÖRÜŞME YAPILACAK

    Hannover 96, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak. Alman ekibi 6 Ocak'ta Türkiye'ye gelerek, çalışmalara başlayacak. Tayfun Korkut ile Engin Baytar'ın, Antalya'da bir araya gelerek el sıkışması bekleniyor. Bilindiği üzere Galatasaray'la geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam da bonservis bedeli olmadan Hannover 96'ya transfer olmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tayfun Korkut Engin Baytar Galatasaray Hannover Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    Ayıp yani:

    Engin aslında iyi futbolcu ancak öfke kontrolü zayıf. Fatih terim gibi gaz veren birini elinde zıvanadan çıktı. Ve. . sonun başlangıcı.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    telliogullari:

    Bence Yalan Haber, E. Baytar gibileri Alman 2. Liginde bile zor Oynar. Kaldiki Hannover 1. Lig, de oynuyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    S. BalıkMobil-IOS:

    Hayirli olur inşallah

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title