Haberler

Tavukların Efendisi, Çocuğu Gibi Bakıyor, Onlar da Para Basıyor

Güncelleme:

Bursa'da tekstil işinden emekli Seyfullah Aydın, 500 tavukla girdiği işte bugün 2 bin tavuğa sahip. Günlük 1000 yumurta elde edip, 30 tanesini 20 liradan satıyor.

Bursa'da tekstil işinden emekli olduktan sonra organik yumurta işine giren emekli vatandaşın çocuğu gibi baktığı tavukların sayısı 2 bini buldu.

GÜNDE 1000 TANE YUMURTLUYORLAR 30'U 20 LİRA

Seyfullah Aydın, 500 tavukla başladığı organik yumurta işinde 2 bin tavukla günde yaklaşık bin yumurta elde eden Aydın, organik yumurtaların 30 tanesini 20 liradan satıyor.

TAMAMEN ORGANİK

Aydın, hobi olarak başladığı tavuk yetiştiriciliğini yumurta talebinin artmasıyla ticarete döktüğünü söyledi. Organik gıdalarla beslediği salma tavuklarının yumurtasının vatandaşlar tarafından çok rağbet gördüğünü belirten Aydın, emeklilikten iş adamlığına yükseldiğini dile getirdi.

HERKESE ÖRNEK OLSUN

Tavuklarına gözü gibi baktığını ifade eden Aydın, "Tavuklarla o kadar iyi iletişim kuruyorum ki tavuklar çocuklarım beni takip ediyor. Bir işaretimle yanıma geliyorlar. Bu da onların morallerini yükseltiyor. Bu sayede daha çok ve sağlıklı yumurta elde ediyorum. İlerlemiş yaşıma rağmen böyle bir teşebbüstü bulundum ve başarılı oldum. Bunun herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Seyfullah Aydın Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

şahrizardan 5 villa al:

hocam akepeci olup devleti soysan daha makbül vatandaş olurdun. . .

26
22
yanıtYanıtla
HER ŞEY PARA DEĞİL .:

NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY . İŞ BEĞENMEYİPTE HER ŞEYİ PARA OLARAK GÖREN ŞAPŞALLAR İYİ BAKSIN . ÜRETİM YAPMANIN VERDİĞİ HAZ ÜRETMEDEN KAZANILAN PARADAN ÇOK DAHA FAZLADIR.

28
1
yanıtYanıtla
ttk:

masa başı iş diye yırtınmaya gerek yok! çalışana herde iş var hemde oldukça karlı.

26
3
yanıtYanıtla
ey hukuk:

aferin inan benim arazim olsaydı aynesini yapardım. kahvelerde curuduk

22
0
yanıtYanıtla
MARDİNLİ KADER:

ALLAH BEREKETİNİ ARTTRSIN AMCA HELAL OLSUN

19
0
yanıtYanıtla
Bravo sana:

Bu adamı takdir etmek lazım. Kafası çalıştığına göre Makarna yememiş bu insan . Kesin sunni değildir.

5
10
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Organik yumurtayı normal olan 70 kuruştan satıyor. Adam günde 1000 yumurta alırsa 700 lira yapar, bunun masrafını düşersen geriye öyle aman denilecek bir para kalmaz.

10
5
yanıtYanıtla
salih:

farklı bakış: iyi para kalmaz, ama adam kanaatkar. demekki sen ise, açgözsün.

yanıt6
yanıt1
erenn:

kayseri de 2 koli yumurta 9 tl. ihracat olmadığından yumurta fiyatları düştü. kolisini 20 tl ye satıyorsa ayda 19. 750 filan para kazanıyor gerçekten güzel para. . . yayılan tavuk bide yem masrafı az olur.

14
0
yanıtYanıtla
tavukçuu:

tavugu grip in vurdugu su gunlerde 50. 000 tavugu olan ve mukemmel bı sekılde para kazanan arkadasım kolisinin çardak çıkışı 3 tl ye dusmesi ve hayvanların öldürülmesi yüzünden batmış durumdadır ve bir çok ta tavukçu iflas erteleme iştemiştir. . bilğinize. .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title