Haberler

Tavşantepe Gönül Parkı Açıldı

Bugüne kadar 55 parkı İzmit'e kazandıran ve bu sayıyı 100'e tamamlamayı hedefleyen İzmit Belediyesi park açılışları yapmaya devam ediyor.

Bugüne kadar 55 parkı İzmit'e kazandıran ve bu sayıyı 100'e tamamlamayı hedefleyen İzmit Belediyesi park açılışları yapmaya devam ediyor. Belediye son olarak Tavşantepe Mahallesi'nde 340 metrekarelik alana kurduğu Gönül Parkı'nı hizmete açtı. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner, Bekirdere Mahalle Muhtarı İsmail Sayın, İbrahim Süreyya Yiğit İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Murat Alkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Tavşantepe Mahallesi'nde mevcut park alanı olarak ayrılan bir yerin bulunmadığını ve bu bölgede park yapmanın oldukça zor olduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, tüm bu olumsuzluklara rağmen, yılmadan çalıştıklarını söyledi. Tavşantepe Mahallesi'nin oldukça zorlu koşullara sahip bir alanda çalışma yapmanın cesaret istediğini belirten Başkan Doğan, yıllardır makyaj yapılan bu bölgede çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmaları kendi zamanlarında bu mahalleye dokunmayan kişiler eleştiriyor. Biz bu boş eleştirilere kulak asmayız. Çalışmalara başladık, kararlılıkla devam ediyoruz. Çalışmalar bittiğinde, ortaya çıkan güzellikleri gördüklerinde burayı eleştirenler utanacak" dedi.

Tavşantepe Mahallesi'nde İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatan Başkan Doğan, "Bölgeye yatırım yapılmadığını söylüyorlar. Buraya son bir yıl içerisinde 100 milyarın üzerinde yatırım yaptık. Bölgede istinat duvarları, merdivenler, parklar, çevre düzenlemeleri yaptık. Cephanelik Spor Kompleksi dahil olmak üzere mahalle ve çevresinde yapılan yatırımlar Tavşantepe'ye değer kattı. Bölgede okul yapılmıyordu okul yaptırmaya başladık, stad yaptık, hastanenin açılması için en büyük mücadeleyi verdik" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından açılış kurdelesini kesen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, beraberindekiler ile birlikte parkı gezdi. Zemini suni çim olan mini futbol sahası, 80 metrekarelik zemini kauçuk kaplı çocuk oyun alanı, 60 metrekarelik kondisyon alanı ile açık oturma alanlarının bulunduğu parkta açılışa katılanlarla yakından ilgilenen Başkan Doğan, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Doğan park açılışında çocuklarla futbol oynamayı da ihmal etmedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Ali Korkmaz Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title