Haberler

Tavşanlılı Kuaförler Stres Attı

Güncelleme:

Tavşanlı'da faaliyet gösteren yaklaşık 50 bay ve bayan kuaför işletme sahibi bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Akşam yemeğinden sonra canlı müzik eşliğinde kutlarını döken esnaflar, zaman zaman bu tür programlarla moral depolayacaklarını söyledi.

Tavşanlı'da hizmet veren yaklaşık 50 berber ve kuaför bir kafede moral gecesi düzenledi. Geçtiğimiz aylarda yapılan Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde başkan adayı olan Zeki Bayır ve ekibinin organize ettiği gecede yaklaşık 50 bay ve bayan kuaförü akşam yemeğinden sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Kanal Caddesi Üç Eylül İlkokulu'nun karşısında açılan Başka Kafe'de buluşan esnaflar, eşleriyle birlikte katıldıkları moral gecesinde yemek yedikten sonra canlı müzik eşliğinde moral depoladı. Zeki Bayır zaman zaman arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek " Genç arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir gece düzenledi. Zaman zaman meslek gurupları arasında bu tür sosyal aktivitelerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Burada güzel bir akşam geçirerek moral depoladık. Önümüzde ki günlerde bu tür organizasyonlarımız sürecek " dedi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title