Haberler

    Tavşanlı Linyitspor Bir Ayda Dört Teknik Direktör Değiştirdi

    Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, 2014-2015 sezonunda oynadığı 10 maçta 7 puan toplayınca, son bir ayda 3 teknik direktörü gönderip, dördüncü teknik adamla anlaşma sağladı.

    Geçen sezon PTT 1. Lig'de mücadele ederken sezon ortasında takımın başına getirilen Ali Nail Durmuş, ligin ikinci devresinde iyi sonuçlar almasına rağmen birinci devre alınan kötü sonuçlar nedeniyle takımını, Spor Toto 2. Lig'e düşmekten kurtaramadı. Yeni sezonu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynamaya başlayan Linyitspor, iki futbolcusu dışında takımdaki bütün tecrübeli futbolcularını gönderip, alt yapıdan ve PTT 1. Lig tecrübesi olamayan futbolcularla yoluna devam edeceğini gösterdi.

    Bu kadroyla, sezonun ilk dört maçına çıkan Durmuş, iki beraberlik ve iki yenilgi alınca takımdaki bazı kesimler, Durmuş'un takımdan gönderilmesi gerektiğini dillendirdi. Durmuş, kırmızı-siyahlılar ile en son deplasmanda Aydınspor 1923'ten 4-0 gibi bir mağlubiyet alınca, 29 Eylül'de takımla yolları ayrıldı.

    Kulüp yöneticileri, Durmuş'un takımdan ayrılmasının ardından yardımcı teknik direktör olan Metin Akpunar ile anlaştı. Akpunar da takımın başındayken sahasında Centone Karagümrük ile 1-1 berabere, bir sonraki hafta da deplasmanda Pendikspor'a 2-1 mağlup olunca, aranan ilacın Akpunar'ın olmadığı anlaşılarak, 14 Ekim'de o da gönderildi.

    Yöneticiler, 16 Ekim'de bu sefer de takımın alt yapıdan sorumlu hocası ve 27 yıldır Tavşanlı'da yaşayan İzzet Köktaş ile sezon sonuna kadar el sıkıştı. Köktaş ile kırmızı-siyahlılar, 8. hafta evinde Körfez İskenderunspor ile 2-2 berabere, 9. hafta deplasmanda Bayrampaşa'yı 2-0 yenince 'aradığımız teknik adam yanımızdaymış' söylentilerini dedirtti. Ancak Köktaş'ın takımı, bir sonraki hafta sahasında Menemen Beledispor'a 2-0 yenildi ve ardından 29 Ekim'de de yine kendi sahalarında Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne 2-0 yenilince, Köktaş'da fazla bekletilmeden 30 Ekim'de bileti kesildi.

    Kulüp, bunun üzerine 1 Kasım'da Türkiye'nin kariyerli teknik adamlarından Ümit Turmuş ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

    Turmuş, kente gelerek kulüp yöneticileriyle el sıkışmasının ardından, takımla çalışmalarına başladı. Turmuş'un, takımın başında ne kadar kalacağı ise kentte merak konusu oldu.

    TKİ Tavşanlı Linyitspor, şimdiye kadar 10 maçta 7 puan toplayarak, aynı puanda bulunan Konya Anadolu Selçukspor ve Körfez İskenderunspor ile son sırada bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tavşanlı Linyitspor Ümit Turmuş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title