Haberler

Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi'nde Sergi Zamanı

Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi’nde bu eğitim ve öğretim yılında 249 kurs açıldı toplam 7371 kursiyer eğitim gördü.

Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi'nde bu eğitim ve öğretim yılında 249 kurs açıldı toplam 7371 kursiyer eğitim gördü. Sezonu tamamlayan Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerlerin yıl boyunca meydana getirdiği eserler görücüye çıktı. Yılsonu sergi açılışında konuşan Merkez Müdürü Süleyman Çelebi, açılan kurslara yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasındaki serginin açılışına Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

2013-2014 eğitim öğretim dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi, "Güzel gören güzel düşünür ve hayatına değer katar. Sözünden yola çıktık. Eğitim yılı boyunca maharetli ellerde üretilen el emeği göz nuru ürünlerimizi sunduğumuz yılsonu sergi açılışına katılanlara teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki; çalışanı, üreteni Allah da sever, kul da sever. Fedakar öğretmen ve öğreticilerimle ilçe merkezimiz, beldelerimiz ve uzak köylerimize kadar eğitim isteyen heryere ulaşıp, bir iğne, bir iplik ile başlayıp damladan deryayı hedefledik. Klasik halk eğitim anlayışından, bir üst model yani hayat boyu öğrenmeye geçiş yaptık. İnsanların mutluluğunu ve yaşam kalitesini yükseltmek ancak öğrenme ile olacaktır. Başarmak için bilmek, bilmek için de öğrenmek gerekir. Yüzlerce kursumuzda anaokulu seviyesinden olgun yaş seviyesine kadar binlerce katılım oldu. Bugün güreş federasyonunca iki ilimizde Türkiye finalleri başladı. Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübümüzden; Çorum'da 3, Konya'da 4 çocuğumuz finallerde güreşiyor. Başarıları için dualarımızı gönderiyoruz. Güreşi çocuklarımıza sevdirip, atalarımızı da hayırla yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay da sergiyi gezerek kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bu arada sergi yarın da açık olacak.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Numan Hatipoğlu Tavşanlı Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title