Haberler

Tavşanlı'da Sağlık Sektörü'nde Bir İlk Daha Yaşandı

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha yaşandı.

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde bir ilk daha yaşandı. Yeni binaya geçilmesiyle birlikte teknik alt yapısı da güçlenen hastanede bu kez 69 yaşında ki bir hastanın Omurilik Tümörü alınarak sağlığına kavuşması sağlandı. Beyin Cerrahı Uzm. Dr. İlker Özhan, İHA'ya bu başarılı operasyonu anlatarak Tavşanlı ve bölgeye verilen sağlık hizmetlerinin geldiği noktayı özetledi. Daha önce de Beyin Tümörü ameliyatı ile Tavşanlı gündeminde yer alan Uzm. Dr. İlker Özhan, başarılı operasyon hakkında ki sözlerine sağlık sektöründe gelişen kaliteye dikkat çekerek başladı. Özhan " 69 yaşında ki hastamız bizlere boynunda ve sağ kolunda ağrıları olduğu, uyuşmalar hissettiği yönünde ki şikayetleriyle geldi. Yaptığımız tetkiklerde Omurilik Kanserine yakalandığını tespit ettik. Hemen hazırlık yaparak tümörü almak için operasyon hazırlığına başladık. Uygun zaman geldiğinde de başarılı bir ameliyatla hastamızın sağlığına kavuşmasına yardım ettik. Hastamızın ağrıları ve uyuşma şikayetleri yok oldu. Tamamen sağlığına kavuştuğunu söyleyebiliriz. Tabii ki nüksetmemesi için sürekli kontrol edeceğiz. Burada ki ameliyatımız bir ilkti ve bunu gelişen teknik alt yapımıza bağlayabiliriz" dedi.

Beyin Cerrahı Uzm. Dr. İlker Özhan, sağlık sektöründe ki hizmet kalitesinin geçmiş 10 yılla mukayese bile edilemeyecek düzeyde geliştiğini ifade ederek, bu tür ameliyatların Üniversite Hastanelerinde yapılabildiğine dikkat çekerek, "İlçe hastanesinde bu tür operasyonların yapılabiliyor olması gerçekten çok büyük bir kazanımdır. Çünkü ilden ziyade Üniversite hastanelerinde yapılan operasyonlardan bahsediyoruz. Tavşanlımıza ve bölgemize çok büyük bir artı olarak değerlendiriyorum" diye konuştu. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title