Haberler

Tavşanlı'da Polis Bayramı Etkinlikleri

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, Polis Bayramı sebebiyle kokteyl düzenlendi.

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, Polis Bayramı sebebiyle kokteyl düzenlendi. Kurum amirleri,siyasi parti mensupları ve STK'ların katıldığı programda Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, tebrikleri kabul ederek " Tavşanlı'nın huzur ve güveni için gece gündüz demeden özveriyle çalışacağız" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü de Polis Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve Emniyet Müdürlüğü'nde süren bir program düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, yaptığı konuşmada mesleğin fedakarlıklarından bahsederek Tavşanlı'da vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarına ve ailelerine huzurlu, mutlu bir yaşam diledi. Polis teşkilatının devletin en köklü kurumlarından birisi olduğunun altını çizen Saffet Özdemir, kendilerine her konuda yardımcı olan Tavşanlı halkına da teşekkür etti.

Burada ki resmi törenin ardından katılımcılar Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek hazırlanan kokteyle katıldı. İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Garnizon Komutan Yüzbaşı Ömer Turan, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir, CHP İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şentürk, Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın, daire amirleri ve STK temsilcilerinin iştirak ettiği kokteylde katılımcılar Tavşanlı'da görev yapan polislerle tek tek tokalaşarak başarılar diledi.

Bu arada Emniyet mensuplarının bu mutlu gününde TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolculardan bazıları da polisleri yalnız bırakmadı. Kokteyle katılan Ali Küçik, Sakıp Aytaç, Özgürcan Özcan ve Hakan Çevik, Emniyet Müdürü Saffet Özdemir ile bir süre sohbet etti. Özdemir esprili bir yaklaşımla PTT 1. Lig'de kalan 4 maçta futbolcuların başarılı olacaklarına inandığını kaydetti. Özdemir, "Buraya ayak bastınız ya, size şans getirecek. Göreceksiniz 4 maçı da kazanarak bizi sevindireceksiniz" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara mesai arkadaşları adına teşekkür ederek Tavşanlı'nın huzuru ve güvenliği için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bir kez daha ifade etti. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saffet Özdemir Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title