Haberler

Tavşanlı'da Otomobil ve Motosikletler Kontrol Altında

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde abart egzoz takılarak çevreye rahatsızlık veren araç sürücülerine karşı denetimler arttırıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde abart egzoz takılarak çevreye rahatsızlık veren araç sürücülerine karşı denetimler arttırıldı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından görev sahasında yapılan uygulamalar ile abart egzoz takarak çevreye rahatsızlık veren araç sürücüleri üzerinde denetimler arttırıldı.

Okulların tatil olması sonrasında ilçede vatandaşlar tarafından sürekli olarak şikayet konusu edilen abart egzozlu otomobil ve motosikletler üzerinde denetimler sıklaştırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan denetimlerde kurallara uymayan ve abart egzoz takan araçlar alıkonularak yasal işlemleri başlatılıyor.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın 155 ihbar hattına yapmış oldukları şikayetlerden bazı otomobil ve motosiklet kullanıcılarının saygısızca egzoz patlatarak çevreye rahatsızlık verdikleri, drift yaparak diğer yol kullanıcılarını tehlikeye düşürdükleri tespit edilmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz trafik ve asayiş ekiplerince başta abart egzozu bulunan araçlar olmak üzere trafik güvenliği tehlikeye düşüren diğer araçlar üzerinde denetimler yapılmış, 10 günde 130'u motosiklet olmak üzere 700 araç ve sürücü kontrol edilmiş trafik yönünden eksikleri görülen 230 araca trafik idari para cezası tutanağı düzenleniştir. Abartı egzoz, plakasız araç kullanma ve değişik maddelerden 50 araç trafikten men edilmiş, ayrıca 23 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılmıştır.

Araç sürücülerinin başta kendileri olmak üzere trafikte tüm sürücü ve yayalarımızın can ve mal güvenliği, halkımızın huzuru için trafik kurallarına riayet ederek hareket etmeleri dileği ile Ramazan ayının kazasız ve huzurlu geçmesini temenni ederiz" denildi. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

tavşanlılı vatandaş:

tavşanlıda hız yapacak yol yok ama ne gariptirki son aylarda aşırı derecede yüksek cc motor ile dolsu sokaklar, yaya can ve mal güvenliğini tehdit ediyorlar, trafik sıkışık diye koskoca enduro arazi motoru ile yaya kaldırımında yayaları yarıp geçen cahillermi ararsın, diğer şerit kapalı diye yan şeritin yaya kaldırımından geçenmi ararsın, şehir içindeki domaniç emet yolunu bağdat caddesini çeviren dengesizler, haa polisler nerede ? kavşakta birbirleriyle sohbet ediyorlar :))))))))))))

3
0
yanıtYanıtla
KamilAdınızı Yazın:

Kütahya''da abartılı eksoz kullananlar çok. Adam 3 liralık arabası ile 5 liralık hava atıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title