Haberler

Tavşanlı'da Araç Üst Geçit Projesi

Tavşanlı'da ulaşım adına yürütülen en önemli projeler arasında yerini alan araç üst geçit projelerinin yapımına 2016 yılı içerisinde start verilecek. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bölge Müdürlüğü personeliyle birlikte DDY Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje üzerinde görüş alış verişinde bulunulurken, şehir içi ve çevre yolu alternatif güzergahları da ele alındı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz aylarda Kütahya Valimiz Şerif Yılmaz başkanlığında Tavşanlı'da yaptığımız istişare toplantısından sonra Emet ve Kuruçay demiryolu geçişlerinde planlanan araç üst geçit projelerinin hazırlıkları hızla ilerliyor. Karayolları Bölge Müdürümüz Mehmet Yazıcıoğlu ve ekibiyle hazırlanan proje üzerinde görüşlerimizi paylaştık. Toplantıda DDY Genel Müdürlüğünün inşaatı sırasında şehir içi ve çevre yolu trafiğinin alternatif güzergahlarını konuştuk. Üst geçitlerde sona yaklaşıldı. İnşallah bu yıl inşaatına başlanacak. Bu arada kamuoyunun bildiği üzere Tavşanlı-Emet karayolunun Balıkesir kavşağından Moymul Ovası'nı takiben Tepecik bağlantısının ihalesi yapılmıştı.Ancak firmanın zayıflığı ve ayrılan bütçenin köprülü kavşaklar için yetersizliği bu bağlantı hattının yapımını uzatacağı için adı geçen 6 km'lik hattın köprülü kavşaklar ile bu sene içinde yeniden ihaleye çıkılması ve inşaatına başlanması için görüşmeler yaptık. İnşallah 2016 ilçemiz için yatırım ve projelerin hayat bulduğu bereketli bir yıl olacak. Bu projelerin takibini birlik ve beraberlik içerisinde yürütüyoruz. Komisyon Başkanımız Vural Kavuncu, Valimiz Şerif Yılmaz, Kaymakamımız Numan Hatipoğlu ve AK Parti İlçe Başkanımız Hilmi Gümüş ile takip ettiğimiz bu projeler ilçemizin yaşam standartlarını ve kalitesini arttıracaktır. Emeği geçen herkese Tavşanlı halkı adına teşekkür ediyorum." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yazıcıoğlu Şerif Yılmaz Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title