Haberler

Tavşanlı'da Akaryakıt İstasyonu Dualarla Hizmete Açıldı

Tavşanlı’nın tanınmış inşat malzemeleri satışı yapan firması Bozkurtlar, Kütahya karayolu 10. Km’de akaryakıt İstasyonu açtı.

Tavşanlı'nın tanınmış inşat malzemeleri satışı yapan firması Bozkurtlar, Kütahya karayolu 10. Km'de akaryakıt İstasyonu açtı. Dualarla hizmete açılan işyerinde ki törene Tavşanlı protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Bozkurtlar İnşaat Malzemeleri Nakliyat ve Petrol Limited Şirketi Kütahya yolu üzerinde yeni benzin istasyonuyla Tavşanlı ve çevresine hizmet vermeye başladı. Petrol Ofisi'nin bayiliğini yapan Bozkurtlar Petrol'ün açılışına protokol mensupları da katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Güler ve yardımcıları Mehmet Atabay ile Ali Özden, Garnizon Komutanı Ömer Turan, Devlet Hastanesi Başhekimi Sebahattin Altıntaş, TTSO Başkanı Davut Efe, Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay, Linyitspor Başkanı Osman Turan, Ziraat Odası Başkanı İsmail Akbunar, oda başkanları, banka müdürler ve iş adamlarının iştirak ettiği açılışta yapılan duanın ardından yemek ikram edildi.

Mehmet Ali Bozkurt, Ramazan Bozkurt ve Sinan Bozkurt'un sahibi olduğu akaryakıt istasyonun açılış kurdelasını Belediye Başkanı Mustafa Güler, Garnizon Komutan Ömer Turan ve Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay kesti. Mehmet Ali Bozkurt burada yaptığı açıklamada Tavşanlı'nın her geçen gün ekonomisinin hızla geliştiğini vurgulayarak, araç sayısında ki artış ve yapılan karayollarının kendilerini akaryakıt sektörüne yönelttiğini söyledi. Bozkurt " Bugün buraya gelerek bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Petrol Ofisi ürünlerinin satıldığı akaryakıt istasyonumuz başta Tavşanlımız olmak üzere Kütahya ve çevre illerimize hayırlı olsun. Temiz ve güler yüzlü personelimizle sürücülerimizi karşılayacak nezih ortamımızda misafir edeceğiz. Allah utandırmasın, hepimize hayırlı uğurlu olsun " dedi

Bozkurt Petrol Kütahya yolu 10. Km'de Şahmelek bayırı olarak tabir edilen bölgede hizmet veriyor.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bozkurt Petrol Ofisi Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title