Haberler

Tavşanlı CHP'den Halka Aşure İkramı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından halka aşure ikram edildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından halka aşure ikram edildi.

Düzenlenen programda yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Programa CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca, Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Yeni Mahalle Şehit Ali Gaffat Okan Caddesi üzerindeki parti binası önünde aşura dağıtımı sonrası bir açıklama yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, "Aşuremiz bereketli olsun. Bu günler milletimize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirsin. Tavşanlı ilçesinde birçok yerden daha güzel birlik ve beraberlik var. Cumhuriyet Halk Partisi de darbeye karşı 'hayır' dedi. Çünkü geçmişinde darbelerden en çok yara alan parti biziz. Milletvekillerimiz, genel başkanlarımız tutuklandı, arşivimiz alan talan edildi. Askeri sivil her türlü darbenin, cuntanın karşısındayız dedik." (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title