Haberler

Tavşanlı Ada Stadı'nda Son Durum

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Ada Stadı’ndaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, 600 bin liralık ek ödenek ile yeni çalışmaların başladığını kaydetti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Ada Stadı'ndaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, 600 bin liralık ek ödenek ile yeni çalışmaların başladığını kaydetti. Kavuncu, stadın Eylül ayı sonuna doğru tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Ada Stadı'nın ihalesinin 2013 yılı sonunda gerçekleştirildiğini ve yüklenici firmaya 26 Kasım 2013 tarihinde yer teslimi yapılarak inşaatının başlatıldığını hatırlattı.

Kış sezonunda bile stat inşaatının hızla devam ettiğini belirten Kavuncu, "Geçtiğimiz aylarda Futbol Federasyonundan yetkililer statta incelemelerde bulundu ve karşılaşmaların oynanabilmesi için bazı eksikliklerin giderilmesi için rapor verdi. Bu eksiklikler için tekrar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzle temasa geçtik. Bu süre içerisinde yapılması gerekenler yeniden projelendirildi, maliyeti çıkartılarak yüzde 10 iş artışı kapsamında yüklenici firma ile sözleşme yapıldı. Buna göre Ada Stadı için 600 bin TL daha ek ödenek çıkartılmış oldu. Yeni yapılacak işler kapsamında şunlar yer almaktadır;5 adet Oda (Güvenlik Kamera ve Seslendirme Odası, VIP ve canlı yayın odası), doğalgaz dönüşümü ile ilgili işlemler, mevcut kale arkası tribününe seslendirme anons ve güvenlik sistemleri, canlı yayınla ilgili alt yapı çalışmaları ve pano çalışmaları şu anda sahamızda çalışmalar devam etmektedir. Çok sıcaklarda saha çimlenmesi yapılması uygun olmadığı için beklenmiştir, bundan sonra da basılabilir duruma gelmesi bir süre alacaktır. Ek çalışmalarla birlikte stad yapımının Eylül ayı sonuna doğru tamamlanması öngörülmektedir. Stadın bir an önce tamamlanması için yakın takibimiz devam etmektedir. Sezon açılışına yetişmeyecek olması nedeniyle TKİ Tavşanlı Linyit Spor olarak ilk karşılaşmalarımızı misafir olarak başka stadlarda oynayacağız. Bu konuda kulüp yöneticileri gereken tercih ve temaslarını yapacaklardır. Gece ışıklandırmalı, kapalı tribünleri ısıtma tertibatlı, yeni soyunma ve spor odaları ve yeni çim sahası ile birlikte Tavşanlı'ya kalıcı bir eser olacak stadımız için artık geri sayımdayız. Ada Stadı'nın takımımız için yeni bir başlangıç ve motivasyon kaynağı olmasını, ilçemiz için de sosyal ve sportif etkinlikler için gurur duyacakları bir mekan olmasını diliyor" ifadelerini kullandı. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Vural Tavşanlı Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title