Haberler

Tav ve Mastercard ile Uçak Seyahati Artık Daha Keyifli

TAV Havalimanları ve MasterCard, uçak seyahatlerinde MasterCard sahiplerine ayrıcalık ve konfor sağlamayı hedefleyen ortaklığın startını verdi.

TAV Havalimanları ve MasterCard, uçak seyahatlerinde MasterCard sahiplerine ayrıcalık ve konfor sağlamayı hedefleyen ortaklığın startını verdi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Lounge'lar MasterCard sahiplerine yüzde 60'a varan indirimlerle yolculuk keyfi sunuyor.

TAV Havalimanları ve MasterCard, uçak seyahatlerini keyfe dönüştüren yeni bir işbirliğine imza attı. Seyahatlere konfor katacak anlaşmayla MasterCard kredi kartı sahipleri; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV Comfort Lounge'larda yüzde 60'a varan indirimden faydalanacak. MasterCard sahibi bir yolcunun tek yapması gereken TAV Comfort Lounge'ları ziyaret ederken ödemesini MasterCard kredi kartıyla yapmak. MasterCard TAV İşletme Hizmetleri işbirliğiyle ayrıca, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde TAV tarafından havalimanında kişiye özel sunulan karşılama ve uğurlama hizmeti satın alımlarında avantajlar sağlanıyor. MasterCard sahipleri, TAV Comfort Lounge'da yıl boyunca ek sürpriz ve avantajlardan da faydalanıyorlar.

"KONFORU YÜKSEK SEYAHATLER"

TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Bora İşbulan, TAV havalimanlarının işlettiği havalimalarındaki faaliyetlerinin yanı sıra Almanya'da da üç lounge işleten TAV İşletme Hizmetleri olarak işlettiği Lounge'larda yıl içinde yaklaşık 2,7 milyon misafiri ağırladıklarını söyledi. CIP karşılama ve uğurlama hizmetini yılda yaklaşık 40 bin kişinin tercih ettiğini anlatan İşbulan, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşbirliğimizin ikinci yılında MasterCard üyelerine ayrıcalıkları sunmak bizi çok mutlu ediyor. Özel misafirlerimize hızlı geçiş sağlayan ve konforlarını artırıcı pek çok ek proje geliştirdik. TAV havalimanlarının işletmeyi devralmasıyla MasterCard işbirliğimizi İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes'ten sonra Milas-Bodrum Havalimanı'na taşıdık. Ayrıca, MasterCard ile işbirliğimizi turizm ve havalimanı işletmeciliğinin her alanına yönelik sürdürülecek çalışmalarla artırmanın yanı sıra Almanya'daki faaliyetlerimiz kapsamında daha geniş bir alana taşımayı planlıyoruz. Tüm misafirlerimize konforu yüksek seyahatler diliyorum."

HEDEF YURT DIŞI

TAV'ın bankalarla pek çok işbirliği olduğunu, MasterCard gibi kuruluşla Türkiye ve Türkiye dışında pek çok hizmetin pek çok insana ulaşması ve Türkiye turizmini ön plana çıkması açısından yapılan iş birliğinin ilk olduğunu vurgulayan İşbulan, sözlerini şöyle tamamladı: "MasterCard ile aynı zamanda teknoloji gelişimi konusunda da ortak işbirliklerimiz var. TAV yolcu ve yolcu ihtiyacına önem veren, yolcunun beklentisini, memnuniyetini, şikayetini anlamaya dönük ciddi anlamda yatırım yapan bir kuruluş. Bu inovatif düşünce sayesinde çıkardığımız eksikler ve ihtiyaçlar, MasterCard gibi bir marka ile buluşup ürün ve kampanya noktasına dönüşmüş durumda. Bundan sonra geliştirmiş olduğumuz bu birikimi özellikle salon işletmesi noktasında yurt dışına taşımak gibi bir hedefimiz var. Amacımız yurt dışında TAV'ın işletmediği havalimanlarında da Prime Class ya da Comfort Lounge'ları açmak."

KEYİFLİ SEYAHATİN ANAHTARI

MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney de, TAV İşletme Hizmetleri ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında şunları söyledi: "Bu sene 4'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz MasterCard Global Hedef Şehirler Endeksine göre ülkemiz uluslararası ziyaretçi sayısı açısından her yıl istikrarlı ve güçlü bir büyüme kaydediyor. Büyüme verileri sadece uluslararası ziyaretçilerle sınırlı değil. Türkiye iç turizmde de büyüyor ve araştırmalar bu yıl sonuna kadar büyümenin devam edeceğini gösteriyor. Önceki yıllarda MasterIndex Yaz Tatili Araştırması'nda tatil ulaşımında karayolunun tercih edildiğini görmüştük. Bugün yurt içi ve yurt dışı yolculuklarında hava yolu kullanımının çok daha yaygınlaştığı, hava yolculuğunun daha erişilebilir olduğu ve büyüdüğü bir döneme girdik. Müşterilerimizin yükselen beklentilerini karşılamak için TAV ile var olan stratejik iş birliğimizi yeni dönemde daha da genişlettik. MasterCard kart sahiplerine, keyifli seyahatin anahtarını, inovatif çözümlerimiz ve yeni işbirliklerimizle sunmaya devam edeceğiz."

İşbirliği sayesinde MasterCard kredi kartı sahiplerine, İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç ve Dış Hatlar Comfort Lounge'lar 75 TL yerine 30 TL olacak. Bodrum Milas Havalimanı'ndaki İç Hatlar TAV Comfort Lounge da 75 TL yerine 30 TL olarak ücretlendirilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mastercard Türkiye Bodrum İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title