Haberler

TAV Havalimanlarını Vestel Aydınlatıyor

Güncelleme:

Vestel LED Aydınlatma enerji verimliliği yüksek ve insan sağlığına duyarlı LED Aydınlatma ürünleri ile 3 büyük şehrin havalimanlarını aydınlatıyor.

Havalimanı işletmeciliğinin lider markası TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, insan hayatına dokunan ve ülkemizin enerji verimliliğine katkı sağlayacak projelere öncülük ediyor.

Vestel LED Aydınlatma, İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar, Ankara Esenboğa Havalimanı iç hatlar ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminallerinin aydınlatmasında kullanılan LED Downlight ürünleri ile yolculara şık, konforlu ve ferah bir bekleme alanı sunuyor. Standart ampullere oranla yok denecek kadar az UV ışını salınımı yapan LED Downlight ürünlerinde manyetik alan bulunmaması da yolcuların sağlıklarını tehdit etmiyor, göz rahatsızlıklarına davetiye çıkarmıyor.

Geçtiğimiz yıl yüzde yüz yerli Sokak Aydınlatma Armatürlerinin üretimine başlayan Vestel LED Aydınlatma, Sokak Aydınlatma Armatürleri ile de İzmir Adnan Menderes Havalimanı açık otoparkı için aydınlatma çözümleri sunuyor. Vestel LED Aydınlatma, Sokak Aydınlatma Armatürleri ve özel aydınlatma tasarımları ile otoparkın mevcut karanlık alanlarını gidererek, dış mekan güvenliğini artırıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir havalimanları, aydınlatmada Vestel LED Aydınlatma ürünlerinin kullanılmaya başlanmasıyla yüzde 80'e varan enerji tasarrufu sağlayacak. En az 35 bin saat ömre sahip LED Aydınlatma ürünleri ile havalimanları için yapılan yatırımın 7 ay gibi kısa bir sürede geri dönüşü alınacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Menderes Havalimanı Vestel İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title