Haberler

Tav Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in Başarısı

Tav Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldığı bildirildi.

Tav Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldığı bildirildi. Dünyada 62 ülkeden 187 kişinin seçildiği bu kişiler arasına Burcu Geriş ile birlikte halen Milletvekili olan Şafak Pavey ve işkadını Bengi Korkmaz'ın da listeye girmeyi başardığı öğrenildi.

TAV Havalimanlarından Burcu Geriş ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

" Finans Başkan Yardımcımız Burcu Geriş, Genç Küresel Liderler listesine girmeyi başardı. Genç Küresel Liderler; akademi, iş dünyası, sanat, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçiler arasından dünyanın geleceğini şekillendirmede potansiyel etkiye sahip olabilecek kriterlere sahip adaylardan seçiliyor."

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı (CFO) Burcu Geriş de şunları söyledi:

"Havalimanı tasarımı, inşaatı, finansmanı ve operasyonlarında dünyada öncü bir marka olan TAV Havalimanları olarak, her zaman finansal başarıyı, daha geniş toplumlar için değer yaratma algısıyla birleştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için faaliyet gösterdiğimiz bölgelerin ve ülkelerin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. Ekonomiye doğrudan katkıların yanı sıra 14 bin 500 çalışanın kişisel ve profesyonel gelişimini destekliyor ve çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yerelde toplumsal fayda yaratmaya çalışıyoruz." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şafak Pavey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title