Haberler

Taurus Sayesinde İstanbullu Oldu

Farklı fikirleriyle rakipleri arasından kısa sürede sıyrılan Taurus AVM’nin klasikleşen yeni yıl otomobil kampanyalarının aksine "Araba veremiyoruz ama İstanbul’da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı ev kampanyası sona erdi.

Farklı fikirleriyle rakipleri arasından kısa sürede sıyrılan Taurus AVM'nin klasikleşen yeni yıl otomobil kampanyalarının aksine "Araba veremiyoruz ama İstanbul'da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı ev kampanyası sona erdi.

10 Ocak'ta başlayan, Taura Card sahibi herkesin 100 TL'lik alışveriş ile 1 çekiliş hakkı kazandığı kampanya yalnızca Ankara'dan değil, Türkiye'nin dört yanından yoğun ilgi gördü.

Ankara 11. Noter ve Milli Piyango İdaresi huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, şanslı numaraları oluşturan rakamların her birini, gönüllü olan ziyaretçiler çekerek belirledi. İstanbul'da ev sahibi olan asil talihli çekilişe Gölbaşı'ndan katılan 35262 numaralı kupon sahibi 35 yaşındaki devlet memuru Bülent Çetin oldu. Yedek talihli ise çekilişe Dikmen'den katılan 43674 numaralı kupon sahibi 23 yaşındaki Kübra Erol olarak belirlendi.

90 gün süren kampanya süresince çekilişe yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler kadar kendilerinin de heyecanlı olduğunu söyleyen Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, "Ankara'da faaliyet gösteren bir AVM olmamıza rağmen ev kampanyamıza 60 ilden katılım oldu. Yurdun dört yanından kampanyaya ziyaretçilerin katılması 'herkesin AVM'si olarak herkese hitap etme amacımıza ulaştığımızı gösterdi. Katılımcılar için keyifli bir ortam hazırlamak amacıyla kampanyayla uyumlu olacağını düşünerek çekilişi İstanbul şarkıları eşliğinde yaptık" diye konuştu.

Kaptan, "Kazanan asil talihli 35 yaşındaki devlet memuru Bülent Çetin'i şimdiden tebrik ediyorum. Taurus AVM olarak ziyaretçilerimizin istekleri doğrultusunda düzenlediğimiz kampanyada, talihlinin İstanbul'da doğayla iç içe bir yaşam sürdürmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

ÜNLÜ İLLÜZYONİST AREF TAURUS'TA

Bu arada, bir yarışma ile ünlenen illüzyonist Aref sadece Türkiye'de değil dünyada da ün salmış illüzyon şovları ile tanınıyor.

Aref, 19 Nisan Cumartesi saat 15.00'te birbirinden ilginç illüzyon şovları ile Taurus AVM ziyaretçilerini şaşırtacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Piyango İdaresi İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title