Haberler

Tatvan'lı Öğrenciler Masa Tenisi Turnuvası Finalinde Bitlis'i Temsil Edecekler

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Tatvan İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan okullar arası yıldız kızlar masa tenisi turnuvasının Türkiye finalinde Bitlis’i temsil edecekler.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Tatvan İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan okullar arası yıldız kızlar masa tenisi turnuvasının Türkiye finalinde Bitlis'i temsil edecekler.

Kars'ta 14 - 17 Mart tarihleri arasında yapılan bölge yarışmasında dereceye giren Tatvan İMKB YİBO kız öğrencileri, şimdi ise 12 - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında Mardin'de düzenlenecek olan okullar arası yıldız kızlar masa tenisi turnuvasının Türkiye finaline katılıyor. Turnuvanın finalinde de büyük başarı elde etmeyi hedefleyen kız öğrenciler elde edecekleri başarıyla masa tenisi sporunda Bitlis'in adını duyurmaya hazırlanıyor.

Masa tenisi turnuvasının Türkiye Şampiyonasında hedeflerinin ilk 4'e girmek olduğunu belirten Tatvan İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Erfidan, bölge yarışmasından olduğu gibi Türkiye finalinden de derece elde ederek dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye finaline Kuzey Kıbrıs ve 18 ilin katılım göstereceğini kaydeden Erfidan, "İnşallah bu iller arasında başarı elde eden iller arasına gireceğiz. Bu sayede de ilimizin adını bu spor dalında da duyurmuş oluruz" diye konuştu.

Öğrencilerden Eylem Bozkurt ise arkadaşlarıyla birlikte finalde birinci olmak için ter dökeceklerini ifade etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Tatvan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title