Haberler

Tatvan'da Emekli Gemi Kaptanı Silahlı Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan ilçesinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan emekli gemi kaptanı hayatını kaybetti.

Tatvan ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan emekli kaptan yaşamını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi'nde yaşayan ve Van Gölü Feribot İşletme Müdürlüğü'nden emekli gemi kaptanı Tilo Uçak (73), evinin yakınlarında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

BAŞINDAN VURULDU

Başına mermilerin isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Uçak, Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bitlis Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Uçak, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olay yeri ve hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırıyı yapan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Van Gölü Bitlis Tatvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

serdarm@m.m:

Sıradan bir cinayet gibi degil mi Neden rahmetlinin Tatvan MHP meclis 1 sira adayi oldugunu ve PKK tarafindan tehdit edildigini ve sehit edildigini belirtmiyorsunuz.

42
8
yanıtYanıtla
fırtına:

vag vag yazıg olmus gıtttı dağ gibi adam nıye öldü yada niye öldurduler nırç nırç dag gıbıydı milletının ve devletının bası sag l olsun yav zaten başıda oydu baş gıtttı valla yazık oldu üldüüüüüüüüüüüü. . .

4
15
yanıtYanıtla
...MEHMET...:

. . . kanlarına dokunur. . . mhp li olduğunu yazmak. . .

13
4
yanıtYanıtla
emekligeneral:

devleti sırtına alarak yüzlerce kürt gencini fişleyen ölümlerine sebeb olan bir adam için neden üzülüyorsunuz su testisi su yolunda kırılır ne ekersen onu biçersin. bu ve bunun gibileri daha çok bu yolda gidecek. şu anada 3 kişinin infaz emri var 1 telo o giiti 2nci muhittin kurban 3 bekçi ibo hiç uğraşmayın debelenmeyın gidicisiniz

9
8
yanıtYanıtla
yazık:

batıda birleri sırf biz kürdüz diye listeye alırlarsa ve sizin verdiğiniz tepkiyi verirlerseiçimizden birinin infazı gerçekleştirlerse tepkiniz yinede aynımı oacak. yav insana değer verin insana . birinin varlığı bu şekil sonlandırılıyorsa yazıklar olsun o ve o nun gibi düşünen insanlara.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title