Haberler

Tatvan'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı tarafından ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı tarafından ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Tatvan'daki özel bir restoranda verilen iftar yemeğinde şehitler için dualar edilerek, ezanın okunmasıyla birlikte aynı sofrada oruçlar açıldı. Düzenlenen programa katılarak şehit aileleri ve gazilere yönelik bir konuşma gerçekleştiren Bitlis Valisi Ahmet Çınar, "Kahraman şehitlerimiz bizim geleceğimiz için, vatan için, ümmet için canlarını feda ettiler. Bu nedenle biz onlara her zaman minnettarız. Dolayısıyla onların ailesi olarak sizler de bizim için baş tacısınız. Her zaman biriz, beraberiz, başka vesilelerle yine beraber olacağız inşallah" dedi.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ise, katılımlarından ötürü şehit aileleri ve gazilere teşekkürlerini sunarak, kapılarının her zaman şehit aileleri ve gazilere açık olduğunu ifade etti.

Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir de, mübarek Ramazan ayında şehit aileleri ile gazileri bir araya getiren Bitlis Valisi Ahmet Çınar ile Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Programın ardından Tatvan Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere hediye takdiminde bulunuldu.

Programa Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Fuat Güney, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Taner Dinçyürek, Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş, Bitlis Eren Üniversitesi Genel Sekreteri Zahid Kuldaş, Tatvan İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, kamu kurum amirleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkan Bitlis Tatvan Yerel Haberler

title