Haberler

Tatvan'da "Gençlik Haftası" Kutlamaları

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı’nın organizasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce hazırlanan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası” etkinlikleri festival havasında geçiyor.

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı'nın organizasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce hazırlanan "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası" etkinlikleri festival havasında geçiyor.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği programının ikinci gününde, Tatvan bir birinden farklı ve renkli birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dün çelenk sunma töreni ile start alan etkinlikler kapsamında bugün ilk olarak sabah saatlerinde Nemrut Kalderasında doğa yürüyüşü düzenledi. İlçeden 120 öğrencinin katılımıyla düzenlenen doğa yürüyüşü kapsamında Nemrut Kalderasına çıkan öğrenciler, muhteşem manzara eşliğinde 8 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptı. Ardından Tatvan Yaşam AVM önünde gün boyunca ilçeden birçok takımın katılımıyla Kaymakamlık Stretball Turnuvaları (sokak basketbolu) yapılırken, Van Gölü'nde ise yelken gösterileri, sahil yolunda da tekerlekli kayak gösterileri sunuldu. İkinci gün etkinlikleri Tatvan Yaşam AVM önündeki sokak basketbolu ödül töreni ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Bitlis Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title