Haberler

Tatvan'da Bir Otomobil Kundaklandı

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi tarafından bir otomobil ateşe verildi.

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi tarafından bir otomobil ateşe verildi. Çıkan yangında ateşe verilen otomobilin yanındaki otomobil de alev aldı. Olayda bir otomobil kullanılamaz hale gelirken diğer otomobil de ise maddi hasar oluştu.

Olay, Tatvan ilçesinin Hidayet Mahallesi Kanarya sokakta önceki gün gerçekleşti. Bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan olay, Saat 02.10 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin elindeki benzin bidonuyla sokaktan yol kenarında park halinde olan araçları doğru ilerleyip, bir süre oyalandıktan sonra bir otomobili kundakladığı ve hızla olay yerinde kaçtığı görüntülere yansıdı. Otomobil alev alırken, çevredekilerin haber vermesiyle çıkan yangın araç sahipleri ve çevredekiler tarafından söndürüldü. Olayda K.Ö.'ye ait otomobil kullanılamaz hale gelirken, bu otomobilin önünde park halinde bulunan V.D.'ye ait otomobil de ise maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

- Tatvan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tatvan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title