Haberler

Tatvan'da 23 Nisan Coşkusu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına yağmur nedeniyle Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer'in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti. 23 Nisan 1920'nin unutulmaması gereken bir gün olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, "Bugün bayram birlik, dirlik, irilik günüdür. Bugün kardeşlik ve sevgi günüdür. Bugün sevinç ve neşe günüdür. Bugün insan haklarına saygı günüdür. Bugün sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik tomurcuklarının açtığı gündür. Bugün bahar ve bayram günüdür. Bayramlar barış günüdür, tanış günüdür, sevgi günüdür, birlik ve beraberlik günüdür. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın bu önemli gününü ve bayramını kutluyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer'in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından tekvando gösterisi sunularak, şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve protokol tarafından ilk ve ortaokullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program, ilk ve ortaokul öğrencilerinin karma halkoyunları gösterisi sunmaları ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programın sona ermesinin ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve eşi Çiğdem Erkan, programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmeleri tebrik etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Erkan 23 Nisan Bitlis Tatvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title