Haberler

Tatvan Belediyesi'nde Kurs Kayıtları Başladı

Tatvan Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kültür sanat kurslarının yeni dönem kayıtları başladı.

Tatvan Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kültür sanat kurslarının yeni dönem kayıtları başladı.

Tatvan Belediyesi'nin vatandaşlar için ücretsiz eğitim imkanı sunduğu kültür, sanat ve meslek edinme kursları yeni dönem için kayıt almaya başladı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, kursiyerlerin kültürel ve sanatsal becerilerini geliştirmek amacıyla her sene çeşitli kurslar düzenlediklerini söyledi.

Ücretsiz kurs kayıtlarının başladığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Kültür Merkezimizde her yıl kültür sanat kursları açıyoruz. Kursiyerlerimiz bu kurslarla yeteneklerini geliştiriyor. Genç kursiyerlerimiz boş zamanlarını değerlendirmekle beraber becerilerini geliştiriyor, kadınlar ise sosyalleşmenin yanı sıra el yeteneklerini geliştirerek meslek ediniyor. Kursiyerlere filografi, temel sekreterlik hizmetleri, resim, bilgisayarlı muhasebe, saz, aşçı yardımcılığı, takı tasarım, ebru, rölyef, iğne oyası, gitar, Kur'an, mefruşat ve dikiş nakış gibi birçok alanda eğitim verilecek. Kurslar hafta içi ve hafta sonu her gün devam edecek. Kurs sonunda açılacak sergiyle, kursiyerlerin eğitim süresince yaptığı eserler sergilenecek."

Kaynak: AA / Yerel

Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title