Haberler

TATSO ve BİGİAD'tan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şubesi yetkilileri, belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

TATSO VE BİGİAD üyeleri, ziyaretler kapsamında Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Ahlat'ın Ovakışla Belde Belediye Başkanı Ahmet Demir, Mutki Belediye Başkanı Özcan Birlik, Mutki eski Belediye Başkanı Vahdettin Barlak ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediğinde bulundular. Ziyaretlerde belediye başkanları TATSO ve BİGİAD üyelerine projeleriyle ilgili bilgiler verirken, TATSO ve BİGİAD üyeleri ise gerek il ve ilçelerinin kalkınması için yapılan her yatırımın yanında yer alarak imkanlar dahilinde destek olacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerde belediye başkanlarını hem tebrik eden hem de başarı dileğinde bulunan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, TATSO ve üyeleriyle birlikte memleket için yapılan her yatırım ve projenin yanında yer almaya hazır olduklarını söyledi. TATSO olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek Bitlis'in gerekse Bitlislilerin yararına projelerin hayata geçmesi için sonsuz destek vereceklerini kaydeden Dağdağan, "İnşallah yapılan son yerel seçimler başta memleketimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Bu sayede de hem memleketimiz hem de ülke kalkınır. Bizlerde bu vesile ile bu süreçte üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırız. İnşallah hep birlikte hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyor ve bu görevde başkanlarımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.

BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin ise, aynı gemide yol aldıklarını, dolayısıyla bu süreçte BİGİAD olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi. BİGİAD olarak gerek dernek faaliyetleri kapsamında gerekse bir Bitlisli olarak Bitlis'i bir bütün olarak ele aldıklarını ve bu kapsamda il ve ilçelerinin bütünüyle kalkınması adına projeler üreterek ve üretilecek projelerin altına imza atarak kalkınmaya sonsuz destek vereceklerini kaydeden Şahin, "Seçilen belediye başkanlarımızın ilimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyorum. İnşallah ilimiz hayata geçirilecek güzel projelerle hak ettiği yerlerin çok üst seviyelerinde yerini alacak ve her alanda gelişim kaydedecektir. Bu gelişimden de herkes payını alacak ve toptan bir kalkınma sağlanacaktır" şeklinde konuştu.

Belediye başkanları ise, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, temennilerinde dolayı TATSO ve BİGİAD üyelerine teşekkür ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Olan Adilcevaz Tatvan Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title