Haberler

"Tatlıya Bağlayalım" ile Bir Haftada 2.9 Milyon YTL Gelir

Türk Telekom'un Borçları Yüzünden Telefonları Kapanan Aboneleri İçin 8 Ocak'ta Başlattığı "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyasıyla Bugüne Kadar 15 Bin 323 Borç Dosyasının Yeniden Yapılandırıldığı Bildirildi. Türk Telekom, Böylelikle Bir Haftada Toplam 2 Milyar YTL Olan Alacaklarının 2.9 Milyon YTL'sini Tahsil Etmiş Oldu.

Türk Telekom'un telefon borçlarını ödeme zorluğu içine girmiş ve bu yüzden telefonları kapanmış abonelere yönelik olarak başlattığı "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasıyla 15 bin 323 borç dosyasının yeniden yapılandırıldığı bildirildi. Türk Telekom, böylelikle bir haftada toplam 2 milyar YTL olan alacaklarının 2.9 milyon YTL'sini tahsil etmiş oldu.

TOPLAM BORÇ MİKTARI 2 MİLYAR YTL

ANKA'nın Türk Telekom'dan edindiği bilgilere göre, Türk Telekom'un 8 Ocak–28 Şubat 2007 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası ile, bugüne kadar 2 milyon borç dosyasının 15 bin 323'ü yeniden yapılandırıldı. Bu yeniden yapılandırmayla, Türk Telekom'un kasasına 2.9 milyon YTL girmiş oldu. Türk Telekom'un abonelerinden 713 milyon YTL'si anapara olmak üzere, toplam 2 milyar YTL alacağı bulunuyor.

BORCUNU KAPATANLAR YENİ BAĞLANTI ÜCRETİ ÖDEMEYECEK

Kampanya kapsamında, borçların faiz indirimleri ödeme planına göre farklılaşıyor. Borcunu bir seferde kapatmak isteyen kullanıcılar, birikmiş faizin yüzde 90'ı, borcunu iki taksitte ödeyecekler birikmiş faizin yüzde 70'i, borcunu 3-4 taksitte ödeyecekler ise birikmiş faizin yüzde 60'ı kadar indirimden faydalanabilecek. "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanacak borçlular eğer isterlerse, Türk Telekom'un ev ve iş telefonu hizmetlerinden herhangi bir bağlantı ücreti ödemeksizin tekrar yararlanabilecek.

KAMPANYA 28 ŞUBAT'A KADAR SÜRECEK

Telekomünikasyon hizmetleri bedeli dolayısıyla borçlu bulunan Türk Telekom aboneleri, 28 Şubat'a kadar, Türk Telekom merkezlerine başvurmaları halinde borç faizi indiriminden faydalanabilecek. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title