Haberler

Tatlıses ve Perwer, Zaho'da Konser Verdi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, Irak'ın Zaho kentinde inşaat temeli attıktan sonra Şivan Perwer ile IKDP'nin mitingine katılarak mini konser verdi.

Kuzey Irak'ın Zaho kentinde yaptırdığı 800 dairelik inşaatın temel atma törenine katılan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer yoğun izdiham nedeniyle konuşmasını balkondan yapmak zorunda kaldı.

İNŞAAT BALKONUNA ÇIKTILAR

Tatlıses ve Şivan Perwer'den Irak Zaho'da ikinci Megri performansı Yoğun izdiham nedeniyle inşaatın yakınındaki bir binanın balkonuna çıkan Tatlıses ve Perwer konuşmasını burada gerçekleştirdi.

TATLISES BALKON KONUŞMASI YAPTI

İnsanlığa hizmet ettiğini belirten Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses; "Biraz Urfa Kürtçesi konuştuğum için belki çeviremeyebilirim. Sayın Başbakanımız her seçimden sonra nasıl balkon konuşması yapıyor ne diyor balkon konuşmasında, barıştan bahsediyor. Sevgiden, insanlıktan bahsediyor değil mi? Bu da bizim balkon konuşmamız. Biz de barış istiyoruz, sevgi istiyoruz. Yaşasın barış yaşasın sevgi. Az önce Şivan kardeşimiz dedi ki 'Sevgili İbrahim Tatlıses hem Türklere hizmet etti hem Kürtlere aslında ikimiz de insanlığa hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Perwer ve Tatlıses konuşmalarının ardından Megri ve Kinem türkülerini seslendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Tatlıses Irak Zaho Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (8)

21 amedhacer@hotmail.com:

Ben bir turk olarak bende kardeslige yanayim ama pkk kelestir.

28
21
yanıtYanıtla
ahaattalias@gmail.com:

Boşuna dinlemişim bunun şarkılarını...

12
23
yanıtYanıtla
mardinlidesperado_147@hotmail.com:

Bu tırşıkçı tatlısese bak hele Ahmet kaya ya çatal fırlattıklarında neredeydi ne o nede kırmızıgül seslerini çıkarmamışlardı. şimdide gelip Barıştan kardeşlikten yanayız diyorlar. yemezler siz tırşıkçisiniz.. sadece cebinize bakarsınız..

24
4
yanıtYanıtla
nazımkarakus_48@hotmail.com:

allahım yardımcımız ol

19
7
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZozannbeyaz@windowslive.com:

2 SİDE BİRBİRLERİNİN ARKASINDAN ATAR TUTARLAR,,, 2 SİDE PARA YA ALLAH GİBİ TAPARLAR ,,,

17
2
yanıtYanıtla
vanlıa_alptekin@yahoo.com:

la ibo bi git looo , yoksa bodrum hikayelerini anlatacam buradan,

13
3
yanıtYanıtla
Şivan-İbrahimsemanta_27@hotmail.com:

(BİSMİLLAH)Şivan tüm şarkılarında insanlık,barış temalarını sık sık görürsünüz.Bir takım odaklar bizi geçmişte kırdırmaya çalıştılar kardeşliğimizi hazmedemeyenler artık alışsalar iyi olacak.

9
3
yanıtYanıtla
haşimhasim@gmail.com:

Allah sizi daime megrit sin tamammı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title