Haberler

Tatlıses, Şarkı Söyleyemeyeceği İddiasını Yalanlamadı

Güncelleme:

İzzet Yıldızhan'ın "artık şarkı okuyamayacak" iddiası hakkında ne diyeceği merak edilen İbrahim Tatlıses sessizliğe gömüldü.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası beyni hasar gören ve günlerce hastanede kalan İbrahim Tatlıses'le "artık şarkı söylemesi zor" iddialarına açıklık getirmedi.

İZZET YILDIZHAN GÜNDEME GETİRDİ

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, konuk olduğu bir programda "Ben İbrahim Tatlıses'in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

TATLISES HALA SUSKUN

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden İbrahim Tatlıses'in konuyla ilgili yapacağı açıklama merak edilirken, üzerinden 4 gün geçmesine rağmen herhangi bir yorumda bulunmadı. Tatlıses'in suskunluğu "Acaba iddialar doğru mu?" yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses İzzet Yıldızhan Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

urfalı:

SIRF KÜRT OLDUĞU İÇİN BÖYLE ADİCE YORUMLAR YAPANLAR. SONRADA KARDEŞİZ DİYE ZIRVALAYANLARDIR. BU ORUÇ AGZIMLA BEDUA ETMEK İSTEMİYORUM AMA GERİSİNİSİNİ ALLAHA BIRAKIYORUM. . .

7
11
yanıtYanıtla
esser:

geberip gitmediğine dua etsin, daha ne şarkısı. . ama bu haliyle güzel robot dansı yapabilir

11
6
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET EYLESİN.:

ÇOKK ŞÜKÜRLER OLSUN KURTULDUK

8
7
yanıtYanıtla
a. bahri yılmaz / almanya:

ZATEN BİTMİŞTİN anca şov programlarıyla adını duyurabiliyordun. . her gün ssseni tv de götmektende ilallah demiştik. . çok şükür kurtulduk senden.

10
3
yanıtYanıtla
uz:

İbrahim tatlıses bir zamana damgasını vurmus büyük bir ses. ama ne var ki zaman kime acıdı ona acıyacak. Sırasını savdı. Şimdilerde serkan kaya var imparatora benziyor sesi. Tatlısesin yerını tutmaz elbet amma yoktan da iyidir.

5
7
yanıtYanıtla
cesur:

offf offf en sonunnda da işkence bitti. . . bu pkk işbirlikçisi olduğu için yeşilin ölüm listesine girmemişmiydi. . sonunda müzik listelerinden de çıkıyor üzüntütden bu akşam pop dinleyip kola içerken çokkkk üzülmüş olacam. .

7
5
yanıtYanıtla
GAGARiN:

adam okuyamadigi halde senden daha yi söylüyor. . . ne haber ??? ZIRTO. . . .

8
3
yanıtYanıtla
Can_B:

Dogru veya yalan ama bir gercek var oda Ibrahim Tatlises sirf sanatiyla ilgilenseydi bunlar eminim yasanmazdi ve gercekten kenine cok yazik etti cunku oyle bir ses kolay kolay gelmez .

10
0
yanıtYanıtla
GARDAŞ:

ERKEK KISKANÇLIĞI NE KADAR KÖTÜ , KURTLAR GİDİNCE KÖPEKLER HAVLARMIŞ İBRAHİM ABİ SÖYLESE NE YAZAR SÖYLEMESE .

9
1
yanıtYanıtla
ruhun gidasi kurani kerim:

bu güne kadar söyledinde ne oldu basin gögemi erdi , , o sese müezzinlik yakisirdi ama sende o ruh yok ibram

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title