Haberler

Tatlıses'in Ankara Saldırısına Sessiz Kalması Takipçilerini Kızdırdı

Güncelleme:

Ankara'da 37 kişinin öldüğü patlamayla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmayan Tatlıses'in doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmesi hayranlarını çileden çıkardı.

Türkiye önceki gün gerçekleştirilen Ankara saldırısının şokunu yaşarken, birçok isim sosyal medyadan paylaştığı mesajla tepkisini dile getirdi. Ancak sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan İbrahim Tatlıses'in bu konuya sessiz kalması takipçileri tarafından eleştirildi.

TATLISES ANKARA'YA SESSİZ

Hemen hemen her konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses'in Ankara Kızılay'da 37 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya tepkisiz kalması dikkat çekti. Tatlıses, son paylaşımında doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür ederek "Ben unuttum ama sevenlerim unutmadı" ifadelerine yer verdi.

"SENDEN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"

Tatlıses'in Ankara'daki patlamaya sessiz kalmasını eleştiren takipçilerinden bazıları "Bu 14 Mart'ta senden daha önemli şeyler var. Biraz da onları paylaşsan diyorum. Patlamanın senin için bir önemi yok galiba? Çok takip edilen bir şarkıcı olarak böyle bir paylaşım Yapman gerekirdi" ifadelerine yer verdi.

Daha önce Petek Dinçöz'ün fotoğrafını paylaşarak ilan-ı aşk eden Tatlıses, uzun süre magazin gündemini megul etmişti.

HABER ÇIKINCA PAYLAŞTI

Hakkında haberlerin çıkmasının ardından Tatlıses Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak "Milletimizin başı sağolsun" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İşte Tatlıses'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (67)

davut:

bu adam yıllardır pkk ya destek veriyor. bilmeyen kalmadı. milletimiz bu herife hala nasıl değer veriyor anlamak mümkün değil.

79
25
yanıtYanıtla
bre gerizekalilar:

zaten kekonun bastan gideni pkk li kendisi destekcilerden biri

81
17
yanıtYanıtla
Emekli:

İboya kızacağınıza çözüm süreci diye vede seçim kazanmak için adeta ülkenin doğusunu PKK''ya peşkeş çekenlere kızın onların kim olduğunu herkes gayet iyi biliyor

60
29
yanıtYanıtla
Lütfen buraya adını yaz ulan:

Bu adam zaten terörist patlamadan haberi mutlaka vardır bu adam pkk ya yardım hatta yataklık etmiş bir insan bunu herkes biliyor neyin kafasını yaşıyorsunuz ayrıca hala bu adamı dinleyip oana ciromu yaptırıyorsunuz vatandaşlık listesinden çıkartılması gereken birisi o

66
22
yanıtYanıtla
Ana:

Bunları dinleyip adam yerine koyanlar. . . .

71
16
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-ANDROID:

adam zaten pkk sempatizanı ne beklersin daha

47
6
yanıtYanıtla
Erol gokmen:

Adamlar bu ülkede ihya oldular amma ülke umgurlarında değil. Yazıklar o!sun demek bile çok onlara.

42
9
yanıtYanıtla
filozof:

aponun yan sanayisi bu

37
3
yanıtYanıtla
KürtMobil-IOS:

Pkk baskı yapıyor nasıl yorum yapsın, pkk zulum baskı kan gözyaşı demek

23
10
yanıtYanıtla
BOZKURT:

bu kroda zaten beyin yoktu et yığını vardı kafada birde mermi girdi çıktı daha ne bekleniyor

24
5
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title