Haberler

Tatili Fırsat Bilen Çocuklar Sokaklara Akın Etti

Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar Esenler’de bulunan "Çocuk Sokağı"na akın etti.

Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar Esenler'de bulunan "Çocuk Sokağı"na akın etti. Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen eğlencede çocuklar bir yandan kızaklarla kayarak, diğer yandan kardan adamlar yaparak karın tadını çıkardı.

Esenler Belediyesi, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışını çocuklar için eğlenceye dönüştürdü. Menderes Mahallesi'nde bulunan "Çocuk Sokağı"nda düzenlenen kar eğlencesine okulların da tatil olmasını fırsat bilen çocuklar akın etti. Eğlenceye aileleri ile birlikte gelen çocuklar ilk önce kardan adam yaptı, sonrasında kızaklarını alıp oluşturulan buz pistinde yarıştı.

AİLELER DE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KARIN TADINI ÇIKARDI

"Çocuk Sokağı" sadece miniklerin eğlencesiyle sınırlı kalmadı. İlk kez kardan adam deneyimi yaşayan miniklere aileleri de destek oldu. Etkinlikte karla doyasıya oynayan çocuklara kar eğlencesi sonrası Esenler Belediyesi tarafından bebek ve araba hediye edildi.

Etkinlikte çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirdiklerini belirten Elif Eklikaya, "Bu bizim için bir fırsat oldu. Çocuklarla çok güzel eğleniyoruz. Başka türlü fırsat bulamıyoruz. Belediye başkanımıza böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Eğlenceye ailece katılan Melek Şen ise, "Belediye başkanına teşekkür ediyorum. En son ne zaman bu kadar çok kar gördüm hatırlamıyorum. Çocuklarla birlikte çok güzel eğleniyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title