Haberler

Tatilcilerin Dönüşü Sürüyor

Tatilcilerin dönüşü sürüyor- Çanakkale ve Lapseki iskelelerinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyorÇANAKKALE (AA) - Kurban Bayramı için İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçenlerin dönüşü sürüyor.

Tatilcilerin dönüşü sürüyor- Çanakkale ve Lapseki iskelelerinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyorÇANAKKALE (AA) - Kurban Bayramı için İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçenlerin dönüşü sürüyor.Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelerek Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyenler, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda zaman zaman bekletilip, kontrollü şekilde Feribot İskelesi'ne gönderiliyor.Gidişlerinde Gelibolu güzergahını tercih edenler ise Lapseki'de yoğunluk oluşturuyor.Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 11, Gökçeada-Kabatepe ile Geyikli-Bozcaada arasında ise 2'şer feribot ve araba vapuru, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini sürdürüyor. .

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Çanakkale İstanbul Lapseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title