Haberler

Tatilciler Yola Erken Çıktı, Osmangazi Köprüsü'ne İlgi Var

Ramazan Bayramı tatiline erken çıkanlar nedeniyle karayollarında yoğunluk başladı.

Ramazan Bayramı tatiline erken çıkanlar nedeniyle karayollarında yoğunluk başladı. Açılışı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ve bayram boyunca geçişlerin ücretsiz olduğu Osmangazi Köprüsü'ne ise ilgi yoğun oldu. Köprü, araba vapuru trafiğini azalttı.

Osmangazi Köprüsü'ne tatil için Ege Bölgesi'ne giden tatilciler ilgi gösteriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından dün açılışı yapılan Osmangazi Köprüsü, araç trafiğine açıldı. Bu nedenle gişelerde beklemeksizin transit geçiş yapan sürücülerden bazıları, zaman zaman köprü giriş ve çıkışlarında da araçlarını durdurarak hatıra fotoğrafı çekiyor.

Yalova- Bursa ve Yalova- Kocaeli karayolu üzerine ise yer yer araç yoğunluğu oluşurken, Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan araba vapurunda köprü nedeniyle sıra oluşmadığı gözleniyor.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Ramazan Bayramı Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title