Haberler

Tatilciler Bodrum'da Güneşin ve Denizin Tadını Çıkardı

Ramazan Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne akın eden tatilcilerin de etkisiyle kentteki sahil ve sokaklarda adım atacak yer kalmadı.

Ramazan Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne akın eden tatilcilerin de etkisiyle kentteki sahil ve sokaklarda adım atacak yer kalmadı. Plaj ve sahilleri dolduran tatilciler, stresten uzak bayramın tadını çıkarmaya başladı.

Ramazan Bayramı tatili için turizm kenti Bodrum'u seçenler pişman olmadı. Bayramı Temmuz ayının kavurucu sıcağında geçiren tatilciler, bayramın coşkusunu plajlarda çıkardı. Kumbahçe, Gümbet, Bitez, Paşatarlası ve Ortakent -Yahşi plajlarında adım atacak yer kalmadı. Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı, deniz suyu sıcaklığının 24 derece olduğu ilçede; tatilciler sabah saatlerinden itibaren sahillere akın etti. Denize giren ya da güneş banyosu yapan tatilcilerin yanı sıra sabah saatlerinden itibaren teknelerle günübirlik turlara katılanlar da oldu. Bodrum'un eşsiz koylarını gezenler. stres attı. Bazı vatandaşlar da Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi ve Zeki Müren Sanat Müzesi'ni ziyaret etti.

Bayram tatili için İzmir'den Bodrum'a gelen evli ve bir çocuk annesi müzisyen 39 yaşındaki Didem Esentürk, "Aile büyüklerimiz Bodrum'da olduğu için biz de İzmir'den geldik. Dün oldukça zor bir yolculuk yaptık. Aydın'ın Söke İlçesi üzerinden Bodrum'a gelirken trafiğin çok sıkışık olması nedeniyle Aydın-Muğla Karayolu'na dönerek Yatağan yolu üzerinden Bodrum'a geldik. 2.5 saatte Bodrum'a gelecek iken 3.5 saatimiz yolda geçti. Bayramda sabah saatlerinden itibaren çok keyifli geçiyor" dedi.

Bayram tatilini fırsata çeviren Özyer ailesi de Denizli'den Bodrum'a geldi. Muhasebeci 40 yaşındaki Kezban Özyer, "Tatil için bizde Bodrum'u seçtik. Bodrum'a ulaşmak zor oldu. 4.5 saatte gelebildik. Turgutreis'te konaklıyoruz ama ilçe merkezini de gezmeye geldik. Müzeleri gezmeyi hedefliyoruz. 16 yıl önce Bodrum'a gelmiştik, bugün çok farklı ve güzel bir Bodrum ile karşılaştık" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Ortakent Yahşi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title